Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Bodite sveži – v vsaki situaciji

14. 4. 2015; 19.41
Avtor: katarina
uvodna

foto: promocijsko gradivo

Telo se začne potiti pod vplivom različnih okoliščin, telesnega napora ali stresa. Potenje je povsem naraven presnovni proces, vendar zna biti v določenih situacijah rahlo neprijetno.

Tukaj sta nova deodoranta, ki zavirata razvoj bakterij in naravno prikrivata vonj. Potenja ne zatirata in tako tudi ne vsebujeta aliminijevih sestavin. Rožni deodorant vsebuje vlažilno jojobino olje, zaradi česar je za kožo kot balzam, medtem ko ima žajbljev gelu podobno strukturo in olja ne vsebuje. Oba ostaneta na koži dlje časa kot kratkotrajni deodoranti v spreju in dajeta dolgotrajen občutek naravne svežine. 

S kakšno močjo in hitrostjo se oseba poti, je odvisno od več dejavnikov – prehrane, oblačenja, stopnje aktivnosti in stresa. Potenje uravnava telesno temperaturo, odstranjuje presnovne produkte in skupaj s kislim plaščem na koži ustvarja zaščito, ki nas varuje pred škodljivimi mikrobi.

Kako sta deodoranta Dr. Hauschka lahko tako učinkovita, da se uspešno spopadata z nezaželenimi stranskimi učinki potenja? Odgovor se nahaja v na novo razvitih formulah s svojimi značilnostmi in v moči naravnih sestavin z astringentno, antimikrobno in vlažilno močjo. Oba izdelka sta primerna za vegane in ne vsebujeta aluminijevega klorohidrata ali kakšne druge škodljive aluminijeve snovi, ki preprečuje potenje.

Sestavine, ki deodorirajo, izvlečki zdravilnih rastlin, ki vlažijo, in naravna eterična olja so v novih deodorantih na novo definirana. Testi dokazujejo, da oba izdelka koža zelo dobro prenaša in da je njuna učinkovitost dolgotrajna. Lahko ju nanašamo takoj po britju, ne da bi nam povzročili reakcijo. Na oblačilih ne puščata sledi. 

Rožni deodorant – nežna zaščita

V stresnih situacijah potrebujemo deodorant, ki nas bo ščitil in nežno negoval. Rožni deodorant nudi oboje: je nežen in je zanesljiv. Združuje skrbno izbrane sestavine in nežne vlažilne lastnosti. Vlažilna olja dajejo občutek udobja, medtem ko ima izvleček navadne plahtice astringentni učinek in pomaga uravnavati proces potenja. Rožna voda in rožno eterično olje dajejo deodorantu in koži elegantno svež vonj. Deo roll-on z nizko vsebnostjo alkohola ima lastnosti uravnavanja in je primeren za normalno in občutljivo kožo.

Žajbljev deodorant – svež, pikanten in zanesljiv

Deodorant, ki ne vsebuje olja, sestavljajo izvlečki žajblja in nepozebnika – dve naravno učinkoviti, antimikrobni in astringentni sestavini. Poživljajoč vonj po meti in naravno pikantnem šopku žajblja uravnava in zagotavlja dolgotrajni občutek svežine. Osebe, ki so fizično aktivne, ki se ukvarjajo s športom ali so veliko zdoma, se lahko zanesejo na to svežo zaščito. Sestava iz aktivnih rastlinskih izvlečkov in eteričnih olj nežno deodorira in zaustavlja širjenje neprijetnega vonja.

prejšnji članek
Aktiviraj se
Obsedena!
Aktiviraj se
naslednji članek
Soki za bobne postavil celo predsednika republike!
Obsedena!
Soki za bobne postavil celo predsednika republike!
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.