Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Že poznaš Vintage Vikend?

29. 5. 2014; 02.04
Avtor: Katja Kaja
uvodna

foto: Vintage Vikend

Če še ne, bo Nostalgično umetniški sejem odlična priložnost, da ga spoznaš.

V soboto 7. junija bo v ljubljanskem parku Tabor na sporedu prvi Nostalgično umetniški sejem, ki ga organizira Vitage Vikend v sodelovanju z zavodom ProstoRož in Umetniškim sejmom park Tabor. Sobotno popoldne te po popeljalo nazaj, saj bodo številni vitage ponudniki predstavili pestro ponudbo oblačil, nakita in modnih dodatkov iz druge roke. Saj veš, da je že nekaj let vse bolj priljubljena vintage moda, sedaj imaš priložnost, da si poletno garderobo osvežiš na nekoliko drugačen način. 

Poleg tega pa se bodo na dogodku predstavili tudi mladi ustvarjalci, ki bodo razstavili svoja dela, ti jih predstavili in s teboj delili svoje izkušnje in znanje. Če boš modno oblečena, ali boš na stojnici kupila kak moden kos, te bo morda v svoj objektiv ujela ekipa Frachella Street Style Culture, ki bo iskala najbolj zanimive kose in kombinacije. Za vse ljubiteljice eksotike, pa bo na voljo tudi stojnica s tajsko hrano. 

Če si ljubiteljica mode, vitage kosov, zanimivega nakita in umetniških stvari, ali pa če preprosto ne veš, kaj bi počela na topel junijski dan ... Potem se odpravi na izlet v ljubljanski park Tabor, kjer te bodo med 10. in 18. uro popeljali v nostalgično sanjarjenje. 

prejšnji članek
Nov vonj za nov letni čas
Lepotičenje
Nov vonj za nov letni čas
naslednji članek
Konec zavozljanih las!
Lepotičenje
Konec zavozljanih las!
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.