Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Novi trendi v športni modi!

15. 11. 2013; 06.00
Avtor: Manca
uvodna

foto: Adidas

Te zanima kaj je in? Preveri.

Priznan modni dvojec adidas in Stella McCartney predstavlja novo kolekcijo jesen/zima 2013, ki je zaznamovana z izlivom močne energije, prenesene skozi spekter živih barv ter grafičnih potiskov v linijah Starter Kit, Weekender, Run, Studio, Essentials in Wintersport. V novi kolekciji sta v isti meri pomembna tako videz kot funkcionalnost oblačil, saj so oblikovana z mislijo na način vadbe, za katere jih uporabljamo. Poleg tega kolekcija združuje aerodinamične plasti in inovativne kombinacije tekstur, ki so idealne za izlet na svež zrak.

Oblačila

Kolekcija adidas by Stella McCartney se v tej sezoni vrača s prepoznavnim klasičnim stilom uvodne linije Starter Kit, v kateri najdemo najljubše kose iz kolekcij za tek. Z uravnovešeno kombinacijo mode in športa linija združuje pri ženskah izjemno priljubljeno črno barvo z lahkimi teksturami in inovativno adidas športno tehnologijo CLIMALITE®.

Linija Weekender je sestavljena iz niza modnih kosov.Ta športna oblačila so posebej prilagojena za neugodne zimske razmere; vse prave ljubiteljice mode pa bodo zagotovo navdušene nad popolnimi motociklističnimi hlačami s sivim maskirnim vzorcem ter nad majicami z belim in umazano vijoličnim  potiskom.

Znotraj linije Run najdemo močne živalske in holografske vzorce kombinirane s primarnimi barvami.  Navdušujejo voluminozne zračne jakne in majice z zebra vzorcem in nepravilnimi madeži barve, poudarjenimi z neonsko rumeno in temno modro barvo ter večbarvnim potiskom. Voluminozne zračne jakne, izdelane iz materiala CLIMAPROOF® Wind and Rain Nude, nudijo zaščito ter izjemno udobje med tekom ponujajo tudi v najbolj neugodnih vremenskih razmerah. Obenem tehnologija CLIMALITE® telo hladi tudi med najzahtevnejšimi aktivnostmi. 

Linijo Studio zaznamuje temno modra barva, združena zbronastimi in pepelnato sivimi teksturami. Navdih za leopardji vzorec izvira iz modnih brvi, v tej kolekciji pa ga na parkah in dolgih pajkicah najdemo v svetlo modri in žitno bež barvi.  Vsi elementi se združujejo v značilnem Stellinem stilu – slog visoke mode je uravnotežen z voluminoznimi kapucami in nežnimi pletenimi jaknami. Topi in pajkice za telovadbo so izdelani s tehnologijo CLIMALITE SEAMLESS®, ki je udobna ter nadzoruje temperaturo.

Golobje sive majice prevladujejo v nežnih in elastičnih oblikah linije Yoga, ki predstavlja predimenzionirane majice s kratkimi in dolgimi rokavi, izdelane iz organskega bombaža. Za enostaven in sproščen videz se lahko kombinirajo s topi in kratkimi hlačami v živo oranžni barvi.

V nepogrešljivi liniji Essentials lahko najdete priljubljene “hoodice”, izdelane iz udobnih in toplih materialov, spodnje dele trenirk pa tudi pajkice. Linija Essentials bo enostavno navdušila ženske, ki iščejo udobna oblačila, v katerih lahko telovadijo in preživljajo svoj prosti čas na svežem zraku.  V barvni shemi te linije prevladujejo modra in črna ter Stellina najljubša, siva barva.

Obutev in dodatki

Letošnjo kolekcijo spremljajo obutev za vrhunske rezultate in uporabni dodatki; vsak kos je zasnovan tako, da odraža estetiko kolekcije adidas by Stella McCartney, istočasno pa se popolnoma prilagaja vsaki aktivnosti.  

Kolekcijo jesen/zima 2013 zaznamuje tudi vrnitev inovativnih adidas Boost superg by Stella McCartney iz linije Run, izdelanih s pomočjo raztegljive tkanine, ki posnema in sledi naravnemu gibanju kože. Tisoče kapsul znotraj superg ohranja energijo na vsakem koraku in omogoča neprekosljiv povratek energije pri telovadbi. Te revolucionarne superge so na voljo v zapeljivem črno-belem potisku.

Obutev iz linije Wintersports vključujeSelsphorus Boot, posebej zasnovano za pobočja ali zahtevne terene. Tehnologije CLIMAPROOF®, AdiPrene in Traxon zagotavljajo, da škornji ostanejo topli, udobni ter  vzdržljivi tudi v težjih vremenskih razmerah, ko se brez težav sprehodimo čez smučarsko stezo na après-ski. 

Dodatki za Run in Studio vsebujejo zanimive podrobnosti in neonske poudarke s sivimi, črnimi in zelenimi barvami. Voluminozne torbe in denarnice pa perfektno zaokrožujejo celoto.

Kolekcija adidas by Stella McCartney je na voljo v Emporiumu v BTC-ju in v Intersportu na Šubičevi ulici v Ljubljani.

prejšnji članek
Vstopili smo v fantazijski svet
Lepotičenje
Vstopili smo v fantazijski svet
naslednji članek
Vrača se nazaj!
Obsedena!
Vrača se nazaj!
Preberite tudi