Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Upaj, sanjaj in ustvarjaj - najdi svojo pot!

28. 7. 2013; 01.46
Avtor: Manca
uvodna

foto: AJGA arhiv

Veš, da Slovenka kreira za londonsko zvezdo? Naj ti zaupamo vse informacije – za spodbudo.

Modna kreatorka Jasmina Gregurič – Jessy Fashion Design na samem začetku ni strmela k zvezdam. Nikoli si ni upala niti pomisliti, da bi lahko uspela izven naših meja, saj je kreirala zgolj za bližnje prijatelje. Pa jo je le doletelo. Navezala je stik s glasbenikom Karlom Michael Richardsom, ki je postal prava zvezda na glasbenem šovu THE VOICE. Karl Michael je sicer kant avtor iz Northamptona, ki je svojo glasbeno pot začel leta 2005 s skupino The Wayne. Po razpadu skupine je tekmoval v drugi seriji britanskega The Voice UK leta 2013, boril pa se je vse do polfinala.

Jasmina Gregurič – Jessy Fashion Design: ''Dolga pot do letališča, premagovanje strahu pred letali in iskanje po celotnem Londonu me je popolnoma razvedrilo. S Karlom sem bila dogovorjena, da se sestaneva v prijetnem lokalu na jugu Londona. Seveda sva se narobe razumela, in drug drugega čakala na popolnoma drugih lokacijah. Po vsej zmedi sva se le dogovorila, da se ujameva na pol poti. Končno nama je bilo usojeno, sedla sva v lokal in se pričela pogovarjati. Karl je postal nestrpen, zato me je hitro povprašal, kje imam kreacije zanj. Najprej si je ogledal jakno, bil je popolnoma navdušen nad detajli še preden jo je sploh oblekel. Od navdušenja me je proglasil za genija. Po minutah navdušenja nad jakno se je zagrel še za hlače, prav tako kreirane zanj. Pohvalil se je z odločitvijo, da bo kreacije nosil na koncertu, ki ga je prirejal v ponedeljek, ter na dogovorjenem fotografiranju za OK MAGAZINE. Zaželel si je, da bi bila kar njegova stilistka!

Karl Michael: ''Z Jasmino sva se našla preko socialnega omrežja Instagram. Ko sem gledal fotografije njenih kreacij, sem bil naravnost navdušen. Želel sem si, da bi bila moja stilistka! Na koncertu sem Jasmino javno najavil in se ji zahvalil za čudovite kreacije, ki sem jih na koncertu tudi nosil. Na fotografiranju za OK MAGAZINE bom nosil te kreacije, saj sem se na prvi pogled takoj zaljubil v njih. Jessy je res genij! V prihodnje bova sigurno še sodelovala.''

prejšnji članek
Smrkci te vabijo v kino
Obsedena!
Smrkci te vabijo v kino
naslednji članek
Pripravljamo se na košarko!
Obsedena!
Pripravljamo se na košarko!
Preberite tudi