evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Preprosto do popolne manikure

14. 6. 2016; 09.39
Avtor: K.M.
ff5120e85ac7f214_Chloe-Moritz
Zakaj tega nisi storila že prej?

Manikura težko ostane urejena. Dnevna opravila, ki nohtom žal ne prizanašajo, jo velikokrat načnejo. Lah se okruši, napoka, se celo odlušči. In to ravno v trenutku, ko moraš na dolgo pričakovani zmenek. Preveri, kaj lahko storiš, da obdržiš obstojnost popolne manikure.

1. Čisti nohti. Poskrbi, da boš iz nohtov odstranila ves predhoni lah, hkrati jih tudi očisti, da se na njih ne najde kakšna druga umazanija, ki bi vplivala na nanos laka.

2. Po čiščenju si roke in nohte umij z navadno vodo, brez kakršnih koli preparatov. Tako boš odstranila vse nezaželjene dejavnike. Pred nanašanjem laka, roke in nohte dobro osuši.

3. Nanesi podlak, lak in nad lak za zaščito. Tako bo barva bolj obstojna. Preprečila pa boš tudi krušenje. Obstaja veliko možnosti. Z nadlakom lahko dosežeš tudi učinek mat barve, ali napokane barve. Zagotovo pa se za urejeno maikuro izplača uporabiti vse 3 plasti. Na koncu boš še privarčevala, saj bodo nohti dlje časa obstojni in postopka ne bo potrebno tolikokrat ponavljati.

Ker si poleti veliko v vodi, je morda obstojnost še nekoliko slabša. Vseeno pa bo lak dlje časa obstal, če boš upoštevala zgornje nasvete.

prejšnji članek
Nekdanja članica skupine S.W.A.G. z novo pesmijo
Obsedena!
Nekdanja članica skupine S.W.A.G. z novo pesmijo
naslednji članek
Pripravi mu popolni zmenek
Obsedena!
Pripravi mu popolni zmenek
Preberite tudi