zdravnik
Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih zdravnikov

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Nekdanja članica skupine S.W.A.G. z novo pesmijo

15. 6. 2016; 09.45
Avtor: K.M.
majas
Maja Šebenik Sheby, mlada r'n'b pevka, predstavlja pesem 'Zame'.

Sheby se z glasbo ukvarja že dobrih 10 let. Prvi večji mejnik v njeni karieri je bilo sodelovanje v oddaji X Factor Slovenija, kjer je z dekliško skupino S.W.A.G. nastopila v finalu. Po oddaji pa so se dekleta odločila vsaka za svojo pot. Sheby je njena peljala do sodelovanja s kranjsko hip-hop zasedbo Trifekta, konec lanskega leta pa se je Sheby predstavila kot samostojna izvajalka s skladbo (in videospotom) 'Kaj če bi'. Sedaj ti Sheby predstavlja novo pesem 'Zame'.

Pesem sta spisala Sheby in Jaka Birsa. ''Sreča izhaja iz nas samih in je odvisna od naših odločitev. Največje zadovoljstvo je početi stvari na svoj način, slediti svojim občutkom in čustvom. Verjeti moramo vase in v svoje delo. In skladba Zame govori ravno o tem iskanju svojega mesta, vztrajnosti, zaupanju vase. Upam, da bodo poslušalci to začutili,'' o svoji novi skladbi pravi Sheby.

''V glasbi imam še ogromno prostora, svojo solo kariero sem resno začela graditi šele pred enim letom in vsak dan se naučim in navdušim nad nečim novim. Čaka me še veliko dela, vendar uživam na poti, ker vem da je prava,'' k temu dodaja Sheby in hkrati obljublja, da bo videospot predstavljen kmalu!

prejšnji članek
Pričel se je boj za kino vstopnice
Obsedena!
Pričel se je boj za kino vstopnice
naslednji članek
Preprosto do popolne manikure
Lepotičenje
Preprosto do popolne manikure
Preberite tudi