benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Modne smernice, ki jim moraš slediti

9. 9. 2016; 08.59
Avtor: K.M.
limericki-swimsuit1
S takšnimi kosi boš top!

Jesen se ti približuje z neverjetno hitrostjo, ko te bo prehitela, pa ne boš več časa, da oblečeš modne trende tega poletja. Nastopila bo jesen in z njo nova moda, ki bo hitro zamenjala vse vzorce in barve, ki jih obožuješ.



Še nekaj časa imaš, da oblečeš in obuješ crop top majčke, hlače z visokim pasom, cvetlične vzorce in čevlje z debelim podplatom. Jeseni pa bo nastopil čas, ko boš lahko oblekla kose, ki so jih nosili tvoji starši in se tako vrnila v sedemseta leta. ''Vladala bo prikrita eleganca, moški kosi v ženski garderobi, umirjeni toni, veliko bele barve, nekoliko nižje in debelejše pete ter želja po bontonu,'' je povedala modna stilistka Lorella Flego, ki se veseli elegantne jesenske mode. Lorella, ki prvo soboto v mesecu svetuje modnim navdušenkam v Cityparku, največjem nakupovalnem središču pri nas, pa nam je zaupala tudi, po katerih trendovskih kopalkah je bilo letos največ povpraševanja. ''Lahko bi rekla, da so enodelne kopalke letos doživele revival. Zelo uspešen je trikini, kot novost pa je tukaj tankini, torej krajša majica v zgornjem delu, v spodnjem pa navadne hlačke. Prednost tankinija je, da kosa nista ista, zato se lahko zelo poigramo z barvami in vzorci,'' je povedala Lorella.

V kolikor pa nisi prepričana, katera oblačila oblačila so najbolj primerne za tvojo postavo, pa se lahko prijaviš na modno svetovanje v Citypark z Lorello Flego. V dveh urah bosta sigurno našli modne kose, ki so ti všeč in odlično poudarjajo tvojo postavo.


Tankini je bil letos posebej moderen pri najstnicah. Se je kakšen komplet našel tudi v tvoji garderobi?


prejšnji članek
Diamantni nohti so preplavili svet
Lepotičenje
Diamantni nohti so preplavili svet
naslednji članek
V modi so ...
Lepotičenje
V modi so ...
Preberite tudi