nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Modna energičnost pesmi You Can’t Touch This

8. 9. 2016; 04.58
Avtor: K.M.
Esprit FW 16 May2_PRESS EMBARGO bis 10. August 2016
Zapleši v melodiji lahkega vetriča ob spremljavi jesenskega listja in se odeni v mehkobo, ki je zaznamovala novo kolekcijo jesen-zima 2016.

Slogan znamke #ImPerfect izraža dinamiko Espritovih kolekcij in osebni odnos posameznikov do mode. Esprit želi, da si sproščena in zadovoljna s sabo. Želi, da je vsako dekle popolno v svoji nepopolnosti!

Takšna je tudi nova kolekcija jesen-zima 2016; drzna v izražanju osebnega stila in naravne lepote. Kampanja je nastala v studiu v New Yorku med zajemanjem naravnih odzivov modelov na glasbo, ki uteleša čustvenost gibanja #ImPerfect. Zvezde nove kolekcije prikazujejo osebnostni #ImPerfect zasuk v zgodbi in neustavljivem ritmu pesmi You Can’t Touch This MC Hammerja. Kampanja zajema električno energijo, ki je sinonim za razpoloženje nove modne sezone.

Ženska kolekcija Esprit jesen-zima 2016 je raznovrstna tako v materialih kot dizajnu. Celoten videz je bogat zaradi bujnega in ustvarjalnega prepletanja pletenin, volne in viskoze. Njene značilnosti so geometrijski vzorci, potiski rajskih ptičev in cvetlic v zemeljskih in jesenskih barvah. Poudarek je na mehkobi, udobnosti in asimetriji, ki izraža kreativnost in individualnost blagovne znamke.

prejšnji članek
Prvič javno spregovorila o svojem razmerju
Obsedena!
Prvič javno spregovorila o svojem razmerju
naslednji članek
New York je preplavila moda
Lepotičenje
New York je preplavila moda
Preberite tudi