evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Moda jim gre dobro od ro(c)k

28. 9. 2015; 11.22
Avtor: K.M.

Manekenke in manekeni, ki so nastopili na modni reviji.

Kaj je boljšega kot moda in popusti?

Pretekli teden je bil prav rokersko obarvan. Za to je poskrbel Citypark, največje nakupovalno središče pri nas, ki je pripravil pravi maraton modnih revij, ki so predstavile rokersko obarvana oblačila, ki so v modi to jesen, privoščiš pa si jih lahko tudi ti.



Modno jesensko kolekcijo oblačil, obutve in modnih dodatkov je letos skrbno izbrala Mateja Gornik. Za pravo predstavo na modni pisti pa je poskrbelo 19 manekenov in manekenk. Večni jeans je aktualen tudi v jesenskih mesecih in odlične kombinacije si lahko videla na Basic rock reviji z vedno modernimi oblačili za vsak dan. Sport rock revija je predstavila vse bolj priljubljeno športno modo, saj si  preprosta oblačila lahko večkrat privoščiš v vsakodnevnem potepu po mestu ali izletu z družino.

Ogrinjala, klobuki, rdeča barva … to so modni trendi te jeseni.


Najbolj osnovne kose oblačil so manekeni in manekenke predstavili na Casual rock reviji z oblačili za moške in ženske ter fante in dekleta. Prav tvoja mlajša generacija pa z veseljem sledi modnim trendom, zato so zate pripravili Young rock revijo z modo za mlade.

prejšnji članek
Metalne barve so povsod
Lepotičenje
Metalne barve so povsod
naslednji članek
Stran z mozolji
Lepotičenje
Stran z mozolji
Preberite tudi