sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Unikaten in odbit modni projekt

13. 10. 2015; 08.20
Avtor: Katja Kaja
10474261_1480671358927734_3637888914928607754_n

foto: Rok Vrečer

Izpod slovenskih rok nastajajo ti modni kosi.

V poplavi modnih majic, oblek, puloverjev in vseh ostalih kosov redko najdeš kaj unikatnega. Ni takšen problem, da nosiš podobno majico kot tvoja sošolka, ko pa se to naredi prevečkrat in celo na isti dan, pa počasi postaja že malce nadležno, kajne? Zate smo našli rešitev, ki je ravno ugledala luč sveta, ustvarili pa sta jo dve mladi Slovenki, ki sta v skupnem projektu združili svojo ljubezen. 

Govorimo o novem modnem projektu, ki je tako zelo poseben, da boš zagotovo navdušena. Svojo piko na i pa doda še dejstvo, da je popolnoma slovenski. Svoje moči sta združili modni prijateljici Donna Blimen (Blima) in Sara Novak (Kapita.s). Ena modna oblikovalka, druga krajinska arhitektka, ki ju poleg prijateljstva druži tudi ljubezen do ustvarjanja, saj se v prostem času oddaljujeta od svojih prvotnih poklicev. Izpod Bilminih rok tako nastajajo številni šivani in keramični izdelki, Kapita pa je natančna ob ustvarjanju unikatnih kvačkanih umetnin. Ker si prijatelji, ki so hkrati še ustvarjalni, radi pomagajo, sta se dekleti odločili, da realizirata eno izmed norih idej, ki ti jo sedaj prestavljamo. 

Dekleti ustvarjata s skupnimi talenti.


Na preteklem festivalu ročnih del sta tako premierno predstavili prvo skupno kolekcijo imenovano: FROM COTTON TO LACE. V njej lahko najdeš različne puloverje in majice za prosti čas in elegantne videze za v šolo. Posebnost kolekcije pa je v tem, da preproste bombažne majice in puloverje dopolnjujejo prečudovite kvačkane čipke. Njuna kolekcija tako obsega unikatna oblačila za različne priložnosti in okuse, mi pa verjamemo, da boš tudi ti nad videnim navdušena. 

SEMAFOR foto: Rok Vrečer


Dekleti pa ob tem poudarjata, da želita, da bi bilo njuno prvo skupno delo odlična napoved za naslednje kolekcije, ki jih v mislih že pripravljata. 

Utrinke si lahko ogledaš v spodnji galeriji:


MARJETKA

MARJETKA foto: Rok Vrečer

GLAMUROZNI BLIŠČ

GLAMUROZNI BLIŠČ foto: Rok Vrečer

THE NEW AGE OF STAR WARS

THE NEW AGE OF STAR WARS foto: Rok Vrečer

THE LEADER, prvi kos, ki sta ga skupaj ustvarili.

THE LEADER, prvi kos, ki sta ga skupaj ustvarili. foto: Rok Vrečer

MUFFIN MAN

MUFFIN MAN foto: Rok Vrečer

prejšnji članek
Album bo vseboval te pesmi
Obsedena!
Album bo vseboval te pesmi
naslednji članek
Še 6 dni do velikega spektakla
Moj life
Še 6 dni do velikega spektakla
Preberite tudi