sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Tako te bo zares opazil

11. 10. 2015; 07.31
Avtor: Ana K.
Najstnica ti svetuje, kako se lahko naličiš za na zmenek.

Se odpravljaš na zmenek in nimaš nobene ideje, kako se naličiti? Potem ti bodo naši nasveti prišli še kako prav. Preveri, kaj smo pripravili zate.

Prvo pravilo, ki si ga moraš zapomniti je: »Manj je več!« Zato nikar ne pretiravaj z nanosom ličil. Izberi si samo eno stvar, ki jo želiš poudariti. Naj bodo to oči ali usta, a nikakor oboje. S fantom greš na zmenek, zato da se spoznata in verjemi, da mu ne bo najbolj všeč, če boš prišla pretirano naličena. Tako bo najprej pomislil, da ti največ pomeni zunanji videz.

Kakšen pa naj bo tvoj 'make up'?

1. Podlaga
Pri nanosu pudra bodi pozorna, da ne boš izbrala pretemnega. Naj se ujema s tenom tvoje kože, da tvoj srčni izbranec sploh ne bo opazil, da si ga nanesla.

2. Rdečilo
Menimo, da le-tega sploh ne potrebuješ. Če pa se že odločiš zanj, potem uporabi svetlega. Priporočamo ti marelični odtenek ali pa rdečilo nežno roza barve. Lička si obarvaj res nežno.



3. Oči
Za zmenek ne potrebuješ senčila. Uporabi zgolj barvico in maskaro. Naredi si črto na spodnji veki ali pa zgornji, odvisno od tega kako se bolje počutiš. Pri nanosu maskare pa bodi pozorna na to, da uporabiš takšno, katere ščetka ima goste ščetine. Tako boš zajela vsako trepalnico posebej in odprla svoj pogled za 'flirtanje' ;).

4. Ustnice
Svetujemo ti, da se izogibaš rdeči barvi šminke. Izberi bolj nežen odtenek. Roza in marelična barva bo ravno pravšnja. Če pa nisi ljubiteljica šmink, lahko uporabiš glos. Le-ta bo poudaril tvoje ustnice na bolj naraven način. Vseeno pa boš zapeljiva, saj se bodo tvoje ustnice svetile in tako pritegnile njegovo pozornost.

Verjemi, da te bo tako takoj opazil in ugotovil, da si preprosto dekle, ki je primerno ravno zanj.

Pa veliko sreče na zmenku!


V galeriji si lahko pogledaš nekaj primerov deklet in njihove izbire ličil.

prejšnji članek
Demi Lovato se v novem videu ne zadržuje
Obsedena!
Demi Lovato se v novem videu ne zadržuje
naslednji članek
Spoznaj jezik svoje mačke
Obsedena!
Spoznaj jezik svoje mačke
Preberite tudi