oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kosmato lahko nosiš tako

2. 10. 2015; 12.00
Avtor: Ana K.
Razkrivamo kosmate modne kombinacije.

Zagotovo si že opazila kakšno dekle, ki se sprehaja po mestu s kosmatim brezrokavnikom, jakno ali torbico. Naj ti zaupamo, da je kosmato 'in'. Če se sprašuješ, kako pa lahko vse skupaj kombiniraš, imamo odgovore na tvoje vprašanje.

Kosmati brezrokavniki popestrijo še tako preprost in vsakdanji videz. Poskrbijo pa tudi za to, da ti bo toplo. Lahko ga nosiš v kombinaciji s puloverjem, navadno majico, krilom ali pa hlačami. Bodi pozorna le na to, da si spodaj ne oblečeš preširokih oblačil, da ne bo vse skupaj izpadlo 'preširoko'. Torej naj bodo spodnja oblačila čim bolj oprijeta. Kar se tiče izbire čevljev pa lahko posežeš po petkah ali pa nižjim čevljem. Praktično je vseeno in bo oboje v kombinaciji s kosmatim brezrokavnikom popolno.

Lahko trdimo, da je brezrokavnik najbolj praktičen kosmat kos, saj bo najbolje dopolnjeval tvojo garderobo in ga boš tudi najraje nosila.

Želeli pa bi te opozoriti še na pomembno pravilo: 'Manj je več'. Odloči se le za en kosmat kos. Če boš hkrati nosila kosmat brezrokavnik, torbico in čevlje bo vsega preveč.

Zažigaj z najbolj priljubljenimi kosi ta hip, kosmatimi.

prejšnji članek
Nina Pušlar: Malo drugače
Obsedena!
Nina Pušlar: Malo drugače
naslednji članek
Ariana jih je razkrila
Lepotičenje
Ariana jih je razkrila
Preberite tudi