benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Nina Pušlar: Malo drugače

2. 10. 2015; 03.15
Avtor: Ana K.
Od bitke talentov vse do danes.

Priljubljena slovenska pevka, Nina Pušlar, je te dni praznovala deseto obletnico svojega glasbenega ustvarjanja. Res je, od Bitke talentov in vse do danes je minilo že deset let, Nina pa se lahko v tem času pohvali s številnimi uspešnicami.

Lahko trdimo, da je Nina Pušlar ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih pevk. Zagotovo poznaš njene hite, kot so Vprašanja srca, Svet je tvoj, Poljub na klopci, Ni ona, Slečeno srce in še mnogo drugih. 26-letnica je popolnoma predana svoji glasbi, kar pa se kaže v številu oboževalcev in priljubljenosti, ki iz dneva v dan narašča.

Tako kot se tudi spodobi, je deseto obletnico tudi praznovala. Si jo praznovala z njo?

Priredila je veliki koncert v Križankah, kjer te je popeljala skozi svojo glasbeno kariero. Glede na to, da le-ta traja že kar deset let, pomeni, da se je pričela resno ukvarjati z glasbo, ko je štela šestnajst let.
Med občinstvom si lahko zasledila množico znanih obrazov, ki Nino podpirajo na njeni glasbeni poti. Izpostavili pa bi tebi zelo znanega raperja Zlatkota, ki mlado pevko zelo ceni in je z njo posnel tudi pesem z naslovom Svet je tvoj. Po koncertu je povedal, da se z Nino ujameta predvsem zaradi istega cilja in to je z glasbo nekomu polepšati dan.



Kaj pa je o svoji karieri povedala Nina?

»Deseta obletnica, da je tako hitro minilo?? Prehitro. Ampak, ko je lepo, očitno hitro mine. Križanke, novi album z naslovom Malo drugače in grem lahko samo naprej v istem tempu,« so bile besede priljubljene pevke o obletnici in novem albumu.

Menimo, da se Nini obeta še dolga in uspešna glasbena kariera. Se strinjaš z nami?

prejšnji članek
Selena je poskrbela za presenečenje
Obsedena!
Selena je poskrbela za presenečenje
naslednji članek
Kosmato lahko nosiš tako
Lepotičenje
Kosmato lahko nosiš tako
Preberite tudi