sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

To potrebuje tvoja koža

15. 10. 2015; 06.35
Avtor: K.M.
046_072_131110
Tvoja koža potrebuje točno določeno kozmetiko, ki bo pravilno skrbela za njo.

Tvoja koža je dnevno izpostavljena različnim dejavnikom. Po eni strani se do nje dokopljejo sončni žarki, ali pa jo razdraži veter. Hkrati pa na njo mehansko delujejo tudi oblačila. Da kozmetičnih pripomočkov niti ne omenjamo. Zato moraš pri vsakodnevnih rutinah uporabljati take izdelke, ki vedo, kaj tvoja koža potrebujejo in na njo delujejo predvsem blagodejno.

Tako je odlična izbira kozmetika, ki je popolnoma na novo zaživela na slovenskem trgu. Govorimo o kozmetiki Paula's Choice, ki v svetu slovi kot tista, ki tvoji koži daje natanko tisto, kar potrebuje.

Izbiraš lahko med izdelki iz široke palete tistih z močnimi antioksidanti, kot so retinol, vitamin C in hialuronska kislina ter izdelki za regeneracijo kože z alfa in beta hialuronsko kislino v ravno pravšnji koncentraciji. Izdelki za nego kože Paula's Choice vsebujejo sestavine vrhunske recepture, ki temeljijo na zanesljivih in javno objavljenih raziskavah o negi kože. Ne vsebujejo nepotrebnih sestavin, kot so umetne dišave in barvila, ki škodujejo tvoji koži.

Preverjeno so učinkoviti v boju proti aknam, občutljivi, suhi in mastni koži z ogrci ... Torej so ravno to, kar potrebuje tvoja koža.

prejšnji članek
Bodi galaktična
Lepotičenje
Bodi galaktična
naslednji članek
Kylie razkrila svoje razkošje
Obsedena!
Kylie razkrila svoje razkošje
Preberite tudi