sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Drugačna nega telesa

30. 10. 2015; 06.26
Avtor: K.M.
r-RELAXING-BATH-600x275
Nega telesa bo od sedaj naprej nekaj posebnega.

Rada skrbiš za svoje telo? Mi tudi in v tem zelo uživamo. Prepričani smo, da tudi ti temu opravilu rada posvetiš nekoliko več pozornosti, saj gre za tvoje telo, ki ga preprosto ne boš nikoli zamenjala. Koža mora biti gladka in v njej se moraš dobro počutiti. Žal zaradi uporabe nekaterih preparatov temu ni vedno tako, saj tvojo kožo izsušijo ali pa ji preprosto škodujejo na dolgi rok. Hkrati pa so tudi nekoliko dolgočasni, priznaj. Zato smo zate pripravili izbor takšnih, ki bodo nego tvojega telesa naredili drugačno, posebno. Na ta način pa boš zagotovo izstopala.



Tekoča mila v obliki gela so v zadnjih letih ena izmed najbolj priljubljenih. Različne teksture, vonji in tudi učinki na tvojo kožo. Po drugi strani so zelo primerna tudi trda mila, saj po pravilu kože ne izsušijo tako kot tekoča. Hkrati pa so odlična, če gledaš iz ekonomskega vidika, saj ga zagotovo porabiš manj. 
Sedaj pa so tu še nekoliko drugačni izdelki za nego telesa, oziroma drugačna oblika mila, ki pa so še bolj primerna za tvojo mlado kožo. Govorimo o kremi in želeju za tuširanje. Slednjega moraš uporabljati hladnega in mora biti vedno v strukturi želeja. Občutek pa je neverjeten. Osvežil bo tvoje telo, če izbereš tistega z olji limone in limonine mirte, pa se poslastici citrusov ne boš mogla izogniti. 

Pri kremi pa lahko že iz naziva razbereš, da je občutek na koži bolj kremast in ne zdrsi iz telesa na tak način, kot se ti to zgodi pri uporabi klasičnega gela. Logična posledica je tudi ta, da je koža bolj navlažena in mehkejša. Sam občutek pa traja dlje časa. 

Če si se naveličala uporabe klasičnih mil za telo, stopi v akcijo in bodi drugačna. 
prejšnji članek
Naj bo tvoj cikel urejen
Obsedena!
Naj bo tvoj cikel urejen
naslednji članek
Perrie Edwards kot Britney Spears
Obsedena!
Perrie Edwards kot Britney Spears
Preberite tudi