nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Naliči se kot Taylor Swift

28. 10. 2015; 02.00
Avtor: Ana K.
taylor
Si si že od nekdaj želela biti podobna Taylor?

Taylor Swift je izredno talentirana glasbena izvajalka, ki ne pusti, da bi ji kdorkoli stopil na žulj. Poleg izjemnega talenta pa lahko trdimo, da je zvezdnica prava lepotica, ki s svojo gladko kožo, blond kodri in mačjimi očmi, vzbuja zavist vsakega dekleta. Čisto vsaka bi ji želela biti podobna. Tudi ti? Potem se naliči tako kot to počne ona.

Naj ti zaupamo, da je zvezdnica kar se tiče ličenja hvaležna svoji mami. Le-ta naj bi jo vpeljala v svet lepotičenja in naučila vse trike. Taylor običajno z ličili ne pretirava. Pravi, da ima rada naravni videz. V prostem času uporablja samo črtalo za oči in glos v nežnejših odtenkih. Ko pa stopi na oder pa se prepusti svojim maskerjem.

Kako pa se Taylor pojavlja v javnosti?

Oči
Taylorine oči so velike, izrazite, lahko jim rečemo kar mačje. Zato lahko opaziš, da je naličena po metodi 'smokey eyes'. Le-ta pričara popoln videz in zapeljiv pogled.


Ključno je, da si priskrbiš tri sorodne barve senčila. Zelo svetel odtenek, zelo temen in enega, ki je nekje vmes. Zelo svetel odtenek naneseš po celotni veki, srednjega na sredino in zelo temnega na zunanji rob veke. Na koncu pa ne pozabi na črto na zgornji veki, saj je tudi ta značilna za našo priljubljeno pevko.

Usta
Verjetno opaziš, da je rdeča barva šminke pri Taylor zelo priljubljena. Torej kakšne morajo biti tvoje ustnice, da ji boš podobna? Rdeče. Ampak bodi pozorna na to, da uporabiš svetlejše odtenke.

Lička
Tudi pri nanašanju rdečila Taylor ne pretirava. Posega po nežnejših odtenkih. Torej pri ličenju uporabi res svetlo rdečo ali pa marelično barvo.

Tako, predstavili smo ti ključne poudarke in trike ličenja, ki jih uporablja Taylor. Sedaj si na vrsti ti.

prejšnji članek
Zakaj mu je bilo z Ariano zoprno?
Obsedena!
Zakaj mu je bilo z Ariano zoprno?
naslednji članek
Z njo žaluje cel svet
Obsedena!
Z njo žaluje cel svet
Preberite tudi