Jure Ličen s Sofio
Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Z njo žaluje cel svet

28. 10. 2015; 09.38
Avtor: Ana K.
zendaya
Zendaya se je morala posloviti od svojega dolgoletnega pasjega prijatelja.

Sporočamo žalostno novico iz sveta Zendaye. Včeraj jo je zapustil njen pasji prijatelj Midnight. Na družbenem omrežju Instagram mu je namenila prav posebno sporočilo. Nanj pa so se odzvali oboževalci iz celega sveta in ji izrazili podporo.



Če imaš kužka, verjetno veš, da je to bitje, ki te je vedno veselo in če boš še tako žalostna, bo ta majhna živalca z mahajočim repkom prišla do tebe in te spravila v dobro voljo. Res je, naši ljubljenčki so naši zvesti prijatelji, ki nas nikoli ne razočarajo. A kaj, ko pride čas, ko se moramo od njih posloviti. Včeraj se je od svojega Midnighta poslovila Zendaya. Preveri, kaj mu je sporočila.

»Moj ljubček je šel danes v nebesa. Hvala, ker si bil eden najbolj zvestih 'moških' v mojem življenju, da si me imel brezpogojno rad in da si me pocrkljal, ko sem to rabila. Ne vem, če si me razumel, ko sem ti povedala, ampak vedi, da sem te imela rada tako močno, da si tega ne moreš niti predstavljati. Skupaj sva bila od mojega osmega leta in res si ne predstavljam, kako bom zdržala sama v hiši, brez tvojih ljubkih tačk, ki so skakljale naokoli … hvala ti za vsako sekundo ljubezni, ki si nam jo dal.«

prejšnji članek
Naliči se kot Taylor Swift
Lepotičenje
Naliči se kot Taylor Swift
naslednji članek
Si želiš biti drugačna?
Lepotičenje
Si želiš biti drugačna?
Preberite tudi