evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

V minuti do bolj čiste kože

2. 11. 2015; 09.06
Avtor: K.M.
wash-face
Tvoj obraz bo bolj čist v eni sami minuti na dan.

Čiščenje kože na obrazu je zamudno, temelito in včasih tudi dolgočasno opravilo. A vseeno nujno potrebno. Tudi če ne uporabljaš ličil, je tvoja obrazna koža dnevno izpostavljena različnim bakterijam, ki jih moraš odstraniti, a se zavedamo, da se ti včasih preprosto ne da. Bi bila navdušena, če bi ti zaupali, da naša najstnica porabi samo dobri dve minutki, od tega pa je zgolj minuta namenjena dejanskemu čiščenju?

Govorimo o ščetki za čiščenje obraza, tako je, tudi obraz ima svojo ščetko in moramo priznati, da je zelo učinkovita. Na tržišču jih je kar nekaj, razlikujejo pa se, poleg tega, da so kreakcija različnih proizvajalcev, tudi v videzu, delovanju in nenazadnje ceni. Seveda je jasno, da višja cena prinese bolj prijeten videz in morda tudi kakšno drugačno funkcijo, a v osnovi - v delovanju - so si med seboj zelo podobne.

Osnovni princip ščetke za čiščenje obraza je v tem, da si z rokami, robčki in drugimi pripomočki, ne moreš v popolnosti odstraniti vseh ličil in drugih umazanij, ki se dnevno nabirajo na tvoji koži. Ščetka pa z nežnimi, a hitrimi, tresljaji, očisti vsako poro in se tvoji koži resnično globinsko posveti. Za to je potrebna samo minuta na dan, 20 sekund na čelu, 10 sekund na vsaki ličnici in 20 sekund na spodnjem delu obraza. Celoten postopek je nekoliko daljši, a vseeno za vse skupaj porabiš kakšni dve minuti. Najprej si navlažiš obraz, nanj naneseš priljubljeno čistilno sredstvo, uporabiš krtačko, po minuti delovanja pa si obraz samo še izpereš in obrišeš. Če boš na koncu uporabila še tonik, ki bo tvoje pore zaprl, pa boš naredila vse.

Tvoja lepotna rutina bo tako še hitrejša in hkrati bolj učinkovita.

prejšnji članek
Little Mix: Navdušile so občinstvo
Obsedena!
Little Mix: Navdušile so občinstvo
naslednji članek
Se bi rada smejala slovenskim znanim obrazom?
Moj life
Se bi rada smejala slovenskim znanim obrazom?
Preberite tudi