evrovizija, švica
Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Minus je prinesel pletenine

3. 11. 2015; 12.06
Avtor: K.M.
girls scarves for 2014 winter - crochet infinity scarf  red boucle   teen-f64868
Pletenine lahko modno zaključijo tvoj videz.

Kljub soncu in jasnosti je mraz že pošteno pritisnil. Zjutraj se zbudiš v hladno jutro, termometri pa že kažejo na negativno temperaturo. Čeprav je šele november, se moraš primerno obleči in ne smeš razmišljati o tem, da bo za tople kose še priložnost. Če ne drugače, lahko svoj videz zaključiš z odličnimi in modnimi pleteninami, ki bodo poživele še tako enolično opravo. Pletenine so zakon, privleči jih iz omar.

Zakaj moraš nositi pletenine?
Ker pozimi rada oblečeš bolj enobarvna oblačila oziroma bolj temna oblačila, lahko s pleteninami poživiš svoj videz in ga povzdvigneš na bolj modno raven. Roza kapa, barvne rokavice, velik pleten šal ... To so stvari, ki so v času negativnih temperatur nujno potrebne, tako iz modnega kot tudi iz uporabnega vidika. 

Če nosiš še tako toplo zimsko jakno ali plašč, te bo zeblo, če ne boš zaščitila najbolj izpostavljenih delov svojega telesa. Roke ti bodo čisto otrpnile, izpostavljen vrat bo povzročil hlad po celotnem telesu, najbolj pa te bo zagotovo zeblo v ušesa. Zaščiti se, sama sebi boš hvaležna. 

Ne izogibaj se jim ...
Nekatere se pleteninam rade izogibate, ker mislite, da ste zaradi njih videti čudno. Velikokrat je to predsodek iz otroštva, ko so te starši zavijali v vse mogoče pletene izdelke. Seveda pa temu ni tako. Prav vse svetovne zvezdnice nosijo pletene izdelke in v njih uživajo, zakaj jim torej ne bi sledila 

prejšnji članek
Sta odšla na zmenek?
Obsedena!
Sta odšla na zmenek?
naslednji članek
Odlično preživljanje prostega časa
Obsedena!
Odlično preživljanje prostega časa
Preberite tudi