zdravnik
Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih zdravnikov

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Predstavitev modne zgodbe BernotpecniK

12. 11. 2015; 08.00
Avtor: K.M.
unnamed (3)
Ko se združita dva slovenska talenta.

V četrtek, 26. novembra, bo v prostorih Institute AAMI & SiTi ARTstore v Kristalni palači, potekala predstavitev modne zgodbe modne oblikovalke, Lare Bernot in fotografinje, Urške Pečnik. Do stvarjenja tega sveta je prišlo skozi iskanje in raziskovanje še neodkritega, s strastjo po ustvarjanju ter ideologijo prestavljanja mej, kar je že drugič združilo njune ustvarjalne poti. 

Daleč, daleč,


izven okvirjev željenega in že ničkolikokrat videnega,
izven pritiska podrejenosti, neodločnosti, pasivnosti ter
izven vsakodnevne malodušnosti,
je z željo po izražanju estetike nastal drugačen, kreativen svet,
kjer NI PROSTORA ZA SREDINO.


Sabina Gruden


V tej modni zgodbi temeljno bit predstavljajo fotografije in živi modeli, ki ti skupaj pripovedujejo še ne slišano modno zgodbo. Zgodba, zavita v ekstravaganco, izžareva moč, nadvlado, prepletenost refleksije vidnega in nevidnega ter je stkana v posnetek čiste estetike novih dimenzij.

Lara Bernot je avantgardna oblikovalka oblačil in recikliranih modnih dodatkov ter deluje pod blagovno znamko larabernot.
Larabernot je blagovna znamka za močne, samoiniciativne ženske, ki si ne bojijo izstopati, biti drugačne, samosvoje in slediti svojim sanjam. Ženska s kariero, lastnim karakterjem in zgodbo ni greh, temveč prihodnost družbe.

Urška Pečnik deluje na širokem področju. Razpeta je med umetniško in komercialno fotografijo ter oblikovanjem. Fotografije urskapecnik predstavljajo moč, nadvlado in refleksijo vidnega in nevidnega. Ne zanima je tradicionalnost, ampak provokativnost, estetika grdega, erotika in moda.


Svet, ki ti ga z združitvijo močnih vizij predstavljata ustvarjalki Lara Bernot in Urška Pečnik te vabi, da vanj vstopiš in se mu prepustiš.

prejšnji članek
Avtorica knjig o Harryju Potterju obožuje 1D
Obsedena!
Avtorica knjig o Harryju Potterju obožuje 1D
naslednji članek
Si te fotografije posnela ti?
Moj life
Si te fotografije posnela ti?
Preberite tudi