oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Si te fotografije posnela ti?

12. 11. 2015; 07.31
Avtor: K.M.
taking-picture-wide
Odprtje fotografske razstave, ki ste jo ustvarili vi - mladi!

V sredo, 25. novembra, se bo v Galeriji Fotografija, Levstikov trg 7 v Ljubljani odprla fotografska razstava, ki je nastala izpod rok oziroma fotografskih aparatov mladih, starih med 15 in 25 letom. Dogajanje se bo pričelo ob 19. uri, fotografije pa si boš lahko ogledala vse do sobote, 5. decembra.

Gre za fotografsko razstavo, ki je nastala na pobudo Pivovarne Union. Je fotografski projekt oosveščanju mladih o posledicah neodgovornega in prekomernega pitja. Ker mladi avtoritete ne poslušajo, so v akcijo stopili kar njihovi vrstniki. Skozi fotografski objektiv so zabeležilio vplive prekomernega opijanja in z avtorsko fotografijo in se tako potrudili, da vrstnikom odprejo oči, da pretirano opijanje ni kul, niti glamurozno.

Razstavljene fotografije bodo dela 10-ih izbranih mladih fotografskih potencialov, starih med 15 in 25 let, ki so bili izbrani v sklopu natečaja Pij drugače. Pri pripravi razstave, ki predstavlja dokument nekega časa, neke ulične mladosti, je nadobudne ustvarjalce kot mentorica vodila Newyorčanka Cheryl Dunn, priznana konceptualna in ulična fotografinja in režiserka dokumentarnih filmov.
prejšnji članek
Predstavitev modne zgodbe BernotpecniK
Lepotičenje
Predstavitev modne zgodbe BernotpecniK
naslednji članek
Galaktična Rita Ora
Lepotičenje
Galaktična Rita Ora
Preberite tudi