sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Bleščice bodo kraljevale

13. 11. 2015; 10.21
Avtor: K.M.
blescice_1
Bleščice so trenutni modni in lepotni trend.

Pred časom te je morda presenetil trend, ki vključeval bleščice na lasnih koreninah. Dekleta so si jih nanašala v debelih in zelo vidnih slojih, ali pa zgolj kot mini svetleč dodatek, ki si ga lahko opazila samo pod pravo svetlobo. Sedaj pa je videti, da so bleščice zavzele še en spekter lepote, ki je morda nekoliko bolj prijazen, predvsem takrat, ko si ga želiš odstraniti. 



Tokrat so bleščice zavzele ustnice. Seveda so rdečila s svetlečimi dodatki že obstajala in si jih zagotovo že večkrat uporabljala. Tokrat pa so bleščice zavzele popolnoma drugačno stopnjo. Ta nov trend bo v tvoj vsakdan vnesel zadostno mero svetlečega, vseeno pa moramo priznati, da ni za vsako priložnost. Gre za drugo raven poudarjenih ustnic, ki tvoj videz povzdignejo na čisto drugo raven. 


Če se želiš priključiti dekletom, ki že uspešno uporabljajo ta način ličenja, moraš biti zelo pozorna. Paziti moraš, kaj nanašaš na svoje telo in se ne smeš podreti izdelkom, ki niso zdravi za tvoje ustnice. Priporočamo ti, da uporabljaš ličila, ki vsebujejo bleščice, veliko teh. Sedaj obstajajo rdečila, v katerih bleščice prevladujejo in lahko z njimi skoraj 100% posnemaš videz, ki se širi po Instagramu. 

prejšnji članek
''Na začetku sem veliko delala tudi zastonj''
Obsedena!
''Na začetku sem veliko delala tudi zastonj''
naslednji članek
Čas je za albuma, ki si ju čakala
Obsedena!
Čas je za albuma, ki si ju čakala
Preberite tudi