sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Najboljše za tvoje trepalnice

23. 1. 2016; 07.27
Avtor: K.M.
girl-applying-mascara
Prava izbira.

Vemo, da v poplavi vseh kozmetičnih izdelkov, težko najdeš tistega, ki bi ti popolnoma ustrezal. morda pa ti lahko pri izbiri za nego tvojih trepalnic pomaga najstnica, ki je odkrila super maskaro, ki je zagotovo ne boš želela menjati. Kvalitetna, učinkovita in tudi lepa. Direktno za v torbico!



Govorimo o Planters maskari Natural & Young za ustvarjanje gostejših in daljših trepalnic. Je pa ravno to, kar lahko o njej izbereš iz njenega imena. Naravna, mlada, sveža ... Vsebuje naravne sestavine, kot so: Aloe vera Barbadensis, palmin vosek (Carnuba), palmitinsko kislino (iz palminega olja), vitamin E ... 
Nastala je zaradi potrebe po edinstvenem izdelku za ustvarjanje gostejših in daljših trepalnic. Še posebej je primerna za redke trepalnice brez volumna. Lahko jo uporabiš tudi če imaš svetle in nepoudarjene trepalnice. Maskara bo odlično poudarila tvoj pogled in lepo definirala tvoje oči.

Najpomembnejše pa je, da lahko zaradi videza postane pravi modni dodatek. Motivi embalaže so prav mladostniško obarvani in verjamemo, da bi jo z veseljem nosila v torbici, hkrati pa je lahko prav prisrčno in ugodno darilo. 



prejšnji članek
Ujeli so ga drugje
Obsedena!
Ujeli so ga drugje
naslednji članek
Louis je potrdil
Obsedena!
Louis je potrdil
Preberite tudi