Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Še hitreje do popolne pričeske

20. 1. 2016; 10.38
Avtor: K.M.
image
Do suhih in svetlečih las ti lahko na vsakem koraku pomaga potovalni sušilnik Rowenta for Elite.

Pričeska mora biti vedno popolna. Vendar se ta cilj velikokrat zalomi, ko si jo želiš urediti na dopustu oziroma na potovanju. Las si preprosto ne moreš posušiti tako, kot si jih doma. Poleg tega, da nimaš ustreznih pripomočkov, še sušilnik ne deluje tako, kot vrhunski domači, ki se skoraj približa profesionalnim. Sedaj pa ti ponujamo priložnost, da boš tudi na potovanju še hitreje prišla do popolne, suhe in svetleče pričeske. Te zanima kako?

Pri tem ti bo pomagala Rowenta, ki je razvila posebno linijo izdelkov za nego las Elite - Rowenta for Elite Model Look, ki združuje slog in trende v modi v skladu s praktičnimi in inteligentnimi rešitvami. Kot Elite top modeli predstavljajo meje odličnosti na mednarodnih brveh v sodelovanju z Rowento, ki ustvarja brezčasen stil in obliko.


Potovalni sušilnik las Rowenta for Elite Nomad
Tokrat ti prestavljamo potovalni sušilnik las Rowenta for Elite Nomad. Komapkten in zmogljiv sušilec z zložljivim ročajem, ki je idealen za potovanja. Kljub temu, da gre za potovalni sušilec pa deluje z močjo 1600 W, ima dvojno napetost 110-127V/220-240V. 2 temperaturni nastavitvi, 2 hitrostni stopnji, zračni koncentrator in priročno zanko za obešanje.

Nagradna igra: Osvoji potovalni sušilnik las Rowenta for Elite Nomad. 


Le z malo sreče lahko osvojiš vrhunski potovalni sušilnik las, ki ti bo omogočil vrhunsko pričesko kjerkoli že boš. nagradna igra poteka do 20. januarja 2016, zato ne odlašaj in sodeljuj! 

Nagradno vprašanje: 
Koliko hitrostnih stopenj ima potovalni sušilnik las Rowenta for Elite Nomad?

prejšnji članek
Poimenovala ga je po njem
Lepotičenje
Poimenovala ga je po njem
naslednji članek
Louis pred pomembno življenjsko izkušnjo
Obsedena!
Louis pred pomembno življenjsko izkušnjo
Preberite tudi