sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Nagradna igra: Razvaja se za valentinovo

24. 1. 2016; 10.32
Avtor: K.M.
valentinovo
Lepotno razvajanje prežeto z ljubeznijo.

Čeprav je do praznika zaljubljenih - valentinovega - še nekaj časa, je konec januarja tisti čas, ko se vse začne vrteti okoli rdeče barve, srčkov, daril in predvsem okoli ljubezni. Si letos tudi ti zaljubljena? Že veš s kom boš preživela vikend okoli 14. februarja in kaj mu boš podarila? Ali pa se boš na ta dan posvetila sebi in se popolnoma razvajala?! Morda imamo rešitev zate.

Valentinovo je eden izmed najlepših praznikov za zaljubljene, ki smo ga v Sloveniji prevzeli s strani zahodnih kultur. Pisanje pisem, skrivni namigi, da ti je nekdo všeč, šopki rož, dobre čokolade ... 14. februarja se moraš spomniti na ljubezen. Ne glede na to, ali imaš fanta ali ne, je to dan, ko se spomniš na svojo simpatijo, morda narediš, kaj v smeri, da te bo simpatični fant opazil, se družiš s samskimi prijateljicami ali pa se razvajaš sama.


Razvajaj se za valentinovo
Tokrat smo zate s podjetjem LUSH pripravili prav posebno presenečenje. 
Kopalna bombica Lover 
Ob tej kopalni bombici z oljem brazilske pomaranče in vaniljo iz pravične trgovine se bodo topila srca. Njen citrusni vonj bo izboljšal tvoje razpoloženje, organsko kakavovo maslo iz pravične trgovine pa bo poskrbelo za kar najboljšo nego tvoje kože.
Masažna ploščica Tender is the night 
Čutna in nežna
Navdihnjena s pesmijo »Tender« (Blur) in istoimensko novelo pisatelja F. Scotta Fitzgeralda, je ta čutna in seksi masažna ploščica povečala svojo površino ter ji dodala rožnato cvetlico, mehko sredico pa zamenjala za tršo kombinacijo negujočega karitejevega masla ter masla murumuru. V njej je združena kombinacija jasmina, ylang ylanga, vanilje iz pravične trgovine ter drugih eteričnih olj in absolutov.

Si želiš malo ljubezenskega vzdušja. S kopalno bombico Lover in masažno ploščico Tender is the night bo to že boljše. Vse kar moraš narediti je, da do ponedeljka, 25. januarja 2016 na naslov najstnica@media24.si pošlješ odgovor na spodnje vprašanje in upaš na nekaj zaljubljene sreče.

V katero kolekcijo Lusha spadata kopalna bombica Lover in masažna ploščica Tender is the night?
a) božično
b) valentinovo
c) stalno ponudbo


Soft Couer

Soft Couer

prejšnji članek
Lepotni trend, ki je zavzel splet
Lepotičenje
Lepotni trend, ki je zavzel splet
naslednji članek
Selena razkrila vse
Obsedena!
Selena razkrila vse
Preberite tudi