oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Dekleta so ponorela

3. 2. 2016; 09.15
Avtor: K.M.
mango

Mango je danes odprl svoja vrata v Celju.

Ponovno v Sloveniji.

Danes, v torek 2. februarja ob 12. uri se je v Slovenijo uradno vrnila blagovna znamka, ki jo obožujejo po celotnem svetu. Zaželeni kosi oblačil bodo tako ponovno na voljo tudi v fizični obliki in ne samo preko spletne prodaje. Prva poslovalnica se je odprla v trgovskem centru Citycenter v Celju, kmalu pa naj bi se odprla tudi v Ljubljani. Že veš o kateri znamki govorimo?



Tako je, v Slovenijo se je vrnila blagovna znamka Mango. Prihaja iz Španije in deluje pod okriljem pravne osebe PUNTO FA, S.L., Barcelona, mednarodno priznane multinacionalne korporacije, ki dizajnira, načrtuje, proizvaja in trži oblačila in dodatke za ženske, moške in otroke. Mango ima trenutno 2.731 trgovin v 109 državah po vsem svetu. V Sloveniji Mango ni bil prisoten več kot dve leti, sedaj pa ga je v naš modni svet ponovno pripeljala slovenska blagovna znamka Nama. 



V zadnji Mangovi oglaševalski kampanji nastopa priljubljena Kendall Jenner, tako se boš lahko kmalu oblekla tako, kot eden izmed najbolj zaželenih modelov na svetu. Od danes naprej boš lahko oblačila izbirala v poslovalnici v Celju, kaj kmalu pa jo obljubljajo tudi v Ljubljani. Pred časom so se pojavile govorice, da naj bi bila ena izmed poslovalnic na Čopovi ulic, vse bolj verjetno pa je, da bo le-ta v Cityparku, ki spada pod isto združbo kot Citycenter. 


prejšnji članek
Nadaljevanje svetovne knjižne uspešnice
Obsedena!
Nadaljevanje svetovne knjižne uspešnice
naslednji članek
Neverjetno sodelovanje
Obsedena!
Neverjetno sodelovanje
Preberite tudi