902623_106-intervju-prva1
Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in razdaja plačo

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Nadaljevanje svetovne knjižne uspešnice

3. 2. 2016; 01.09
Avtor: K.M.
Screen-Shot-2015-10-07-at-00.07.58
Si prebrala Spletno punco?

Najbolj prodajan prvenec v prvem tednu prodaje, več kot 350 tisoč prodanih izvodov v manj kot letu dni, knjiga prevedena v številne jezike, tudi slovenščino, ena izmed najbolj priljubljenih mladinskih knjig v letu 2015, zabavna knjiga, s katero se najstnice z lahkoto poistovetijo ... To so le nekateri superlativi o knjigi Spletna punca, ki jo je napisala Zoe Sugg, bolje znana kot Zoella, spletna vlogerka. Sedaj pa lahko v slovenščini že prebiraš njeno nadaljevanje - Spletna punca na turneji



Zgodba se dogaja šest mesecev po koncu prve knjige in prav tako spremlja življenje najstniške Penny, sedaj nekdanje blogarke.
Ko Noah Penny povabi na evropsko glasbeno turnejo, Penny komaj čaka, da bo s svojim fantom, božanskim rokerjem, skupaj preživljala čas. Toda Noahov urnik je napet, njegovi prijatelji iz benda je niso nič kaj veseli in Penny dobiva grozilna sporočila ljubosumnih oboževalk ter se začne spraševati, ali je življenje na turneji sploh primerno zanjo. Pogreša družino, najboljšega prijatelja Elliota … in svoj blog Spletna punca.

Bo Penny uspelo najti ravnovesje med življenjem in ljubeznijo na turneji, ali pa bo izgubila vse v iskanju popolnega poletja?



• Knjiga Spletna punca na turenji je izšla 20. Oktobra 2015, po manj kot 3 mesecih pa je že na voljo slovenski prevod.
• Karte za uradne predstavitve in podpisovanje knjig so bile razprodane v samo petih minutah.
• Tudi drug del je bil med bralci dobro sprejet, kritiki pa že poudarjajo, da je sama knjiga bolj odrasla kot njena predhodnica. To dejstvo pa kaže na razvoj Zoe kot pisateljice in tudi na njen osebni razvoj. 

Slovenski prevod knjige Spletna punca na turneji je izšla pri založbi Učila International, ki ima svoje knjigarne Felix razporejene po celotni Sloveniji. 


prejšnji članek
So res tako seksi?
Obsedena!
So res tako seksi?
naslednji članek
Dekleta so ponorela
Lepotičenje
Dekleta so ponorela
Preberite tudi