evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Top tekaška moda

17. 3. 2016; 12.30
Avtor: K.M.
9ffda0e5ad6f45d64e6300d8710fd886

Pričenja se sezona teka.

Tudi šport sledi modnim smernicam.

Čeprav je v športu najbolj pomembna kvaliteta izbrane opreme, saj v nasprotnem primeru škoduješ svojemu telesu, ni nič narobe, če je ta kvalitera tudi modno usmerjena. Kakšne so torej trenutne tekaške modne smernice?

Tek je ena boljših oblik športne aktivnosti in za mnoge predstavlja posebno obliko sproščanja. Med tekom v zeleni prebujajoči se naravi lahko odklopiš svoje misli, se nadihaš svežega zraka in se pri tem še dobro razgibaš in narediš nekaj pozitivnega za svoje telo in duha. Kljub vsemu pa obuj le primerne tekaške čevlje in obleci udobna športna oblačila. Tako boš že nared za rekreacijo. Seveda pazi, da boš oblečens vremenskim razmeram primerno, da te ne bo zeblo ali da se tvoje telo pri teku ne bo pregrevalo. Med široko ponudbo tekaških čevljev in oblačil priznanih blagovnih znamk v Hervisu, kot kot so Asics, Nike, Salomon, Adidas, Under Armour in Benger, boš gotovo našli pravo kombinacijo zase. S Hervisom boš pripravljena na tekaške užitke v vsakem vremenu in na vsakem terenu.


Odličen nasvet za tek je recimo ta, da se za tek oblečeš tako, kot da je zunaj 10 stopinj več, kot jih je v resnici, saj se boš med tekom hitro ogrela. Pri izbiri športnih oblačil sta pomembna predvsem udobje in kakovost materialov, ki so zračni in dobro prenašajo vlago navzven. S svojo športno opravo in različnimi kombinacijami pa lahko izraziš tudi svoj modni športni stil. Izbiraš lahko med pestro ponudbo brezrokavnih majic ter majic s kratkimi in dolgimi rokavi v  različnih trendi barvah. Posebej opaznaš boš v modni zapovedi letošnje sezone, neonsko rumeni, oranžni ali roza barvi. Trend med kroji so majice s ploskimi šivi, za varnost pa bodo poskrbeli odsevni detajli.

Letos se nadaljuje trend pajkic z modnim strukturiranim vzorcem v kombinaciji z enobarvno majico ali obratno. Kot ljubiteljico takšnih kombinacij te bodo navdušila tekaška oblačila Nike, Benger, Brooks in Under Armour. Pri tekaških hlačah je nasploh pomembno predvsem udobje, ki ga zagotavljajo elastičen pas in ploski šivi. Raztegljivi in na koži nežni materiali bodo poskrbeli, da se hlače med tekom ne lepijo na kožo in ti omogočajo povsem prosto gibanje v vse smeri.


Brez tekaških čevljev seveda ne bo šlo. Ne glede na to kakšen tip tekača si, začetnik ali tekač, ki redno teče maratone, in ne glede na tip terena, po katerem najraje ali najpogosteje tečeš, moraš izbrati optimalno obutev zase.

Si že pripravljena na tek?



Obutev mora biti udobna in kvalitetna.

Obutev mora biti udobna in kvalitetna.

Poskrbi, da boš lahko odstranjevala plasti oblačil.

Poskrbi, da boš lahko odstranjevala plasti oblačil.

Zelo priljubljene so hlače s potiskom.

Zelo priljubljene so hlače s potiskom. foto: Hervis

prejšnji članek
Zayn PONOVNO z novo pesmijo
Obsedena!
Zayn PONOVNO z novo pesmijo
naslednji članek
Zavrnila grozne govorice
Obsedena!
Zavrnila grozne govorice
Preberite tudi