evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Si že oblečena za festivalsko sezono?

9. 4. 2016; 07.36
Avtor: K.M.
o-HM-LOVES-COACHELLA-facebook

Hailey Baldwin obožuje festivale.

Izberi odlično kombinacijo!

Si že slišala za Coachello ali festival Coachella? Gre za festival glasbe in umetnosti, ki se odvija v Kaliforniji, oziroma natančneje v dolini Coachella v puščavi Colorado. Na festivalu se predstavijo številni glasbeni žanri, kot so rock, indie, hip hop, elektro, dance ... Seveda pa je festival polen umetniških postavitev in skulptur. Najbolj pomembno pa je, da se na tem festivalu združijo številne znane osebnosti, hkrati pa predstavlja tudi središče modnih navdihov festivalnih sezon. 



Zato ni čudno, da številna podjetja svoje pomladne kolekcije poimenujejo ravno po tem festivalu Coachella. In kaj so njene značilnosti? Predvsem številni indijanski vzorci, ki so priljubljeni tudi v številnih drugih pomladnih kolekcijah. Zagotovo ne gre brez rožic, predvsem brez tistih v tvojih laseh. Okrogla očala, resice, velik nakit, lovilci sanj, zapestnice, barvni vzorci, vrnitev 70. leta ... Festivalska moda, ki jo moraš imeti. 
Hailey Baldwin je tako obraz kampanje modne hiše H&M, ki je tudi letošnjo pomlad predstavila kolekcijo Coachella. Mi menimo, da je ona resnično pravo dekle za to, saj kar izžareva sproščeni duh Coachella dekleta. 



Letošnji festival se bo odvijal med 15. in 17. ter med 22. in 24 aprilom. Nastopili pa bodo člani originalne zasedbe Guns N' Roses, Axl Rose, Slash in Duff McKagan, Calvin Harris, Ellie Goulding, Chvrches, Robert DeLong, Ice Cube, Sia, Death Grips, Grimes, Disclosure, Sufjan Stevens ...







prejšnji članek
Bo Slovenka zavzela New York?
Lepotičenje
Bo Slovenka zavzela New York?
naslednji članek
Zopet sta se pojavila skupaj
Obsedena!
Zopet sta se pojavila skupaj
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska