sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Bo Slovenka zavzela New York?

9. 4. 2016; 08.58
Avtor: K.M.
susnyara
Neverjetni odzivi na Nino Šušnjaro.

Slovenska oblikovalka Nina Šušnjara je v letošnji sezoni predstavila modno kolekcijo Incognito. Ravno v preteklem tednu pa je svoje delo prestavila na Press Weeku v New Yorku, kjer so jo sprejeli številni svetovno znani mediji. Kako so se stvari odvile?

Nina je na svojem Facebook profilu zapisala sledeče: ''Z Lucijo sva bili na Press Weeku v New Yorku, kjer sva predstavili znamko SUSNYARA in našo novo kolekcijo Incognito. Press Week je “medijski teden mode” , ki se zgodi po končanih Fashion Weekih in tam svoje kolekcije predstavijo tudi že uveljavljeni oblikovalci, ki se zaradi različnih razlogov niso udeležili na Fashion Weeku. Kolekcijo smo predstavili medijem kot so VOGUE, THE WALL STREET JOURNAL, VANITY FAIR, NYLON, HARPER’S BAZAAR, W MAGAZINE, WWD, NEW YORK TIMES, ELLE USA itd…. Občutek je nerealen, ko veš, da tvojo kolekcijo vzamejo pod drobnogled taka imena.''

Hkrati je priznala, da so kolekcijo predstavili tudi svetovno znanim blogarskim imenom in stilistom, nekateri pa so vzorčne kose celo vzeli, zato Nina sedaj čaka na njihov odziv. ''Ta teden dobimo tudi uraden feedback vseh, ki so videli kolekcijo ampak po neuradnih informacijah so odzivi neverjetni. Vedno rada poudarjam, da živim svoje sanje… ampak pomembno je da veste, da za tem stojijo drzne odločitve in trdo delo. Delo modnega oblikovalca ni glamurozno, kot bi mislili nekateri in zato moraš imeti ta poklic res rad z vsem srcem,'' je še zapisala Nina. 

Upamo na pozitiven odziv in uspeh slovenskega imena v Združenih državah Amerike ter preostali tujini.

foto: Klemen Razinger/Susnyara

foto: Klemen Razinger/Susnyara

prejšnji članek
Pomladni trendi barve las
Lepotičenje
Pomladni trendi barve las
naslednji članek
Si že oblečena za festivalsko sezono?
Lepotičenje
Si že oblečena za festivalsko sezono?
Preberite tudi