evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Pomladni trendi barve las

10. 4. 2016; 11.13
Avtor: K.M.
lasje2

Rose gold tudi v lasnih trendih.

Si v koraku s časom?

S pomladjo so nastopili tudi novi trendi barve las, oziroma barvanih las. Si s svojo pričesko že v koraku s časom, ali te čaka drastična sprememba? Zakaj pa ne? Pomlad je zagotovo letni čas, ki kar kliče po novostih, zato akcija. Ti je kakšna izmed barv všeč? 

Nekateri trendi so tako naravni, da tudi tvoji starši ne bodo imeli prevelikih pripomb, po drugi strani pa je kak tako ekstremen, da je pred teboj še veliko prepričevanja in prilizovanja. 

Tortoiseshell (želvovinasti lasje) ... Ta videz dosežeš s preprostim mešanjem različnih odtenkov rjave barve v kombinaciji z zlatim odtenkom svetlih las. Ta barvna kombinacija je priljubljena tudi v modnem in oblikovalskem svetu, sedaj pa se je preselila še na tvoje lase. Zmešaj čokoladno, karamelno, lešnikovo, zlato ... In doseži popolnoma drugačno klasično rjavo barvo. 

Rjave korenine ... Tudi ta trend je popolnoma naraven, saj gre za odtenek tople rjave barve, podobne kavni mešanici. Gre za kompleksno in svetlečo rjavo barvo, ki te bo zagotovo prepričala. Podobno kot pri hombre laseh, so korenine tu temnejše, razlika je le v tem, da so tudi preostali lasje v približno enakih odtenkih. 

Rose gold ... prevladuje v letošnjem letu in to na vseh področjih. Zato ni čudno, da se je pojavila tudi v svetu pričesk. Las ne smeš pobarvati z živo roza barvo, ampak z njenimi rahlimi odtenki, ki se svetijo z zlatim leskom. Odlično pristaja svetlim lasem, saj jo lahko uporabiš zgolj kot dodatek. 

Modra ... živa barva leta je zagotovo modra, oziroma njeni odtenki. Z njo boš poživela pričesko, odlično pa pristaja na naravno temne lase.

Modra

Modra

Rose gold

Rose gold

Tudi Demi je že preizkusila modre odtenke.

Tudi Demi je že preizkusila modre odtenke.

Tortoiseshell v prelepem prelivanju rjavih odtenkov.

Tortoiseshell v prelepem prelivanju rjavih odtenkov.

prejšnji članek
Kraljevale so na rdeči preprogi
Obsedena!
Kraljevale so na rdeči preprogi
naslednji članek
Bo Slovenka zavzela New York?
Lepotičenje
Bo Slovenka zavzela New York?
Preberite tudi