pri belokranjcu
Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi krvoločni prikradejo čisto do hišnih vrat

1694618501-img-8801-purg-1694618444412
Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte šefa celjske bolnice

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kaj boš nosila to pomlad?

14. 4. 2016; 12.04
Avtor: K.M.
mayermccann_deichmann_lolita_web-2
Torbice in čevlji te sezone.

Pretekli teden so v butični slaščičarni Lolita predstavili letošnje pomladne trende obutve in torbic pri podjetju Deichmann. Poskrbeli so za vse okuse, saj so predstavili tako popolnoma športno obutev, ki je letos še kako modna, kot tudi elegantne čevlje z visoko peto. Vse stile pa so dopolnile primerne torbice in modne bele obleke za različne priložnosti izpod rok Eve Ahačevčič. 

Ob pomladno obarvani glasbeni spremljavi kitarista Urbana Grabenška in pevke Tamare Goričanec so manekenke Eva Ahačevčič, Zlata Okugić in Karin Škufca predstavile modne trende prihajajočih mesecev. Od vrtoglavo visokih pet do sproščenega modnega udobja in poletnih natikačev ter nepogrešljivih torbic - kolekcijo navdihujejo barvita lahkotnost, romantični pasteli, detajli vezalk in metalen lesk.

Zbrane modne poznavalke (modne novinarke in blogerke) so, sodeč po njihovih ocenah, med čevlji najbolj navdušili črni salonarji z vezalkami, med torbicami pa nežna dvobarvna pastelna torbica, ki smo ti ju mi že predstavili: To je torbica letošnje pomladi in Najbolj moden čevelj te sezone

Te je kaj navdušilo?


prejšnji članek
Najstniško zvezdnico so aretirali!
Obsedena!
Najstniško zvezdnico so aretirali!
naslednji članek
Če si samska, moraš narediti to
Obsedena!
Če si samska, moraš narediti to
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija