Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Najstniško zvezdnico so aretirali!

14. 4. 2016; 12.49
Avtor: K.M.
debby-ryan-and-peyton-list-new-episode
Ogrožala je tuje življenje!

Najstniško zvezdnico, ki je svoj vrhunec kariere, zaenkrat, doživela s svojimi vlogami v Disneyjevih najstniških serijah, so pretekli teden aretirali. Storila je prekršek, s katerim je ogrozila tako svoje, kot tudi tuje življenje. Kaj je storila?

Debby Ryan, ki si jo spoznala v serijah Jessie in Paglavca na krovu, se je pojavila v situaciji, ki na njo meče kar slabo luč. Pretekli teden so jo aretirali, saj je ne kontrolirano z avtomobilom zavila levo in se ob tem zaletela v nasproti vozeč avtomobil, voznik tega pa je bil ob nesreči poškodovan. Na srečo z voznikom ni bilo nič hujšega, a zgodba tu še ni zaključena. Najstniška zvezdnica je namreč vozila pod vplivom alkohola in to nad dovoljeno mejo. Da noči ne bi preživela v zaporu, je morala plačati kar 100.000 ameriških dolarjev, hkrati pa se je obtožnica zapisala v njeno kartoteko.

Igralka in pevka se je javno že opravičila za svoja dejanja. ''V preteklih dnevih sem imela možnost, da razmislim o svojih dejanjih in želim si, da bi sprejela boljše odločitve. Zavedam se, da sem vzornica in vedno sem trdo delala, da bi vzpostavila dobro podobo za številne oboževalce. Opravičujem se, da sem vse razočarala.''

Zavedati se moraš, da vožnja pod vplivom alkohola nikoli ni sprejemljiva, saj z njo ogrožaš tako svoje življenje, kot tudi življenje vseh drugih.

prejšnji članek
Mehiška zvezdnica zaključila s snemanjem
Obsedena!
Mehiška zvezdnica zaključila s snemanjem
naslednji članek
Kaj boš nosila to pomlad?
Lepotičenje
Kaj boš nosila to pomlad?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija