oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Dostopna, a kvalitetna ličila

18. 5. 2016; 05.35
Avtor: K.M.
Golden Rose_Citypark Ljubljana 5
Nas so že navdušila!

Že nekaj mesecev nas navdušujejo čisto nova ličila na našem tržišču, ki v svetovnem merilu konkurirajo že več kot 30 let. Dejstvo, da se uvrščajo med pet vodilnih proizvajalcev lakov za nohte na svetu se zagotovo ne odraža v njihovih nadvse dostopnih cenah. Prepričani smo, da boš nad njimi navdušena tudi ti. 



Govorimo o ličilih Golden Rose, ki jih podjetje Erkul Cosmetics proizvaja že od leta 1983, v svetovnem merilu pa so si že oblikovala visok status, pri nas pa so nekaj mesečna novost, ki jo ljubiteljice trendovske kozmetike že uvrščajo med svoje najljubše lepotilne znamke. Si med njimi tudi ti?
Golden Rose je s 30-letnimi izkušnjami eno izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev v kozmetičnem sektorju. Ponuja široko paleto kakovostni ličil po dostopnih cenah. Svoje izdelke prodajajo v več kot 90 državah in na kar petih celinah.

Nizke cene, a visoka kvaliteta
Kozmetika Golden Rose kot specialist na tem področju sicer ponuja deset različnih linij lakov za nohte - od mat, svetlečih do hitro sušečih v neskončno bogati paleti več kot stotih modnih odtenkov. Sicer pa ponudba zajema vse, kar kot dekle potrebuješ za dober make-up. Pudre in tekoče podlage različnih tekstur, BB kreme, primerje, črtala za oči, eyelinerje, senčila, maskare, bronzerje, bleščila in šminke … vse to in še mnogo več najdeš na policah trgovin Golden Rose, ki se nahajajo v različnih nakupovalnih središčih po Sloveniji.

Ličila Golden Rose so, kljub temu da so na voljo po zelo dostopnih cenah, izdelana na podlagi visokih standardov kakovosti. Izdelki vsebujejo pigmente in surovine, ki so skladni s predpisi FDA in EU ter so uvoženi iz Amerike in Evrope. Surovine in embalažni materiali, ki se uporabljajo v proizvodnem procesu, so fizično, kemično in mikrobiološko testirani v laboratorijih, opremljenih s tehnološkimi napravami. Z vsemi izdelki pred prodajo v evropskih laboratorijih opravijo preizkus varnosti, zato zadovoljujejo Zahtevo o varnosti izdelkov EU 1223/2009. Surovine in izdelki pri proizvodnji kozmetike Golden Rose niso testirani na živalih!



prejšnji članek
Za kaj pravzaprav gre v življenju?
Moj life
Za kaj pravzaprav gre v življenju?
naslednji članek
Hit deževne pomladi
Lepotičenje
Hit deževne pomladi
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska