benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Česa takšnega v Sloveniji še ni bilo

10. 5. 2016; 06.22
Avtor: K.M.
rayban
Si ljubiteljica kvalitetnih in modnih očal?

V središču Ljubljane, natančneje v Optiki Feliks, se je odprla prva trgovina v Sloveniji in tudi regiji ene izmed svetovno najbolj priljubljenih znamk očal. Predstavljenih je kar 480 različnih sončnih in korekcijskih očal, ki bodo zagotovo zadovoljile tudi tvoj zahteven okus. 

Gre za blagovno znamko Ray-Ban, ki ima bogato tradicijo in v svoji zgodbi uteleša tudi ekskluzivnost, lepoto in estetsko dovršenost, kar pritrjujejo tudi številna znana imena, ki se v javnosti nemalokrat predstavljajo prav z očali Ray-Ban. Edinstvenost in široko ponudbo očal Ray-Ban ti želijo predstaviti na čim bolj celovit način, zato ti, tokrat v Sloveniji, predstavljajo prvo in v tej regiji največjo trgovino Ray-Ban Shop in Shop. Gre za posebej zasnovan predel optike, v katerem je predstavljena samo blagovna znamka Ray-Ban.

Nahaja se v Optiki Feliks, njen koncept pa se ponaša z originalnim, edinstvenim Ray-Ban dizajnom, ki omogoča predstavitev modelov po osnovnih segmentih (icons, stylish, functional). Prednost tovrstne predstavitve je, da se lahko samostojno odločš med očali blagovne znamke Ray-Ban in lažje izbere ustrezen model, ki bo zadovoljil tvoje potrebe. Tako ti želijo predstaviti blagovno znamko na povsem originalen način in ti omogočiti, da resnično doživiš Ray-Ban kot celoto.

Kolekcija pomlad/poletje se osredotoča na bistvo znamke – biti pogumen in neustrašno pokazati svetu, kaj si. Vrhunska, ikonična modna očala pogumno izražajo individualne osebnosti, talente in čustva, pri tem pa se ne bojijo nikakršne kritike.

Eva Ana Kazič je že navdušena nad trgovino.

Eva Ana Kazič je že navdušena nad trgovino.

prejšnji članek
Neverjeten dogodek v finalu Evrovizije
Obsedena!
Neverjeten dogodek v finalu Evrovizije
naslednji članek
Končno je potrdila
Obsedena!
Končno je potrdila
Preberite tudi