boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Preprosti nasveti za boljši nanos ličil

10. 5. 2016; 09.39
Avtor: K.M.
Tako lahko je!

Vsaka se je kdaj že vprašala: Zakaj pa je na njej tako lepo? Zakaj so njeno oči tako izrazite in ustnice tako čutne? Kako ji uspe? ... Morda z uporabo preprostih trikov, ki ti bodo olajšali številna jutra pred ogledalom.

1. Ko nanašaš maskaro, to naredi čez dolžino celotnih trepalinc. Od začetka do konca.
2. Maskare ne 'pumpaj', ampak jo samo vzemi ven in jo nanesi na trepalice. Če jo boš dajala notri in ven, bo vmes prišel zrak, kar bo na tvojih trepalnicah povzročilo grudice.
3. Pusti, da se nanos maskare osuši. Šele na to nanašaj naslednjo plast, če je le-ta sploh potrebna.
4. Pred nanašanjem senčila za oči, na veke nanesi malo kreme ali kremnega senčila/osnove. Tako se bo samo senčilo bolje prijelo, hkrati pa se bodo pred nanosom zgladile vse morebitne grudice.
5. Pred nanosom šminke se prepričaj, da so tvoje ustnice dobro navlažene. Vsaka razpoka se bo poznala, ko boš rdečilo nanesla. Najprej nanesi balzam, ki bo ustnice zmehčal. Pusti, da se vpije. Tudi na dnevni bazi lahko včekrat uporabljaš balzam, saj boš tako samo blagodejno delovala na svoje ustnice.
6. Svojim ustnicam privošči pilnig. Vsake toliko, morda enkrat na teden. Tako boš odstranila vse nepravilnosti in zmehčala njihovo teksturo.
7. Ličila prilagodi svojemu obrazu in polti. Tudi če prijateljica zažiga z rdečo šminko, to še ne pomeni, da pristaja vsem. Preizkusi in se kritično oceni. Če se odločiš za določeno kombinacijo ličil, ko nosi ponosno.

prejšnji članek
Tu je že nov Zaynov video
Obsedena!
Tu je že nov Zaynov video
naslednji članek
Lepotni pripomoček, ki ga potrebuješ
Lepotičenje
Lepotni pripomoček, ki ga potrebuješ
Preberite tudi