benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Ta hip najbolj priljubljena obutev

6. 5. 2016; 06.00
Avtor: K.M.
sneakers-summer-styles
Katere imaš ti?

Iz samega središča mode - Italije, prihaja najbolj priljubljeni modni trend ta hip. Zakaj? Ker je udoben, drugačen in hkrati tudi šik. Gre za trend nošenja superg, ki jih lahko brez težav kombiniraš tudi z elegantnimi oblačili.Zakaj je trend tako priljubljen? Ker je seveda predvsem udoben, hkrati pa so superge pričele predstavljati pravi vir številnih izvirnih kombinacij. 

Mi jih obožujemo že ob vsaki priložnosti. Najboljše pa so seveda za muhasto aprilsko vreme, saj so primere tako ob vročem soncu, kot tudi takrat, ko te preseneti dež. Športni stil je postal obvezen del garderobe vsake ljubiteljice mode, na voljo pa so v vseh barvah, oblikah, z raznimi dodatki, potiski in še marsičem. To pomlad so nepogrešljive bele superge, lahko so popolnoma monokromatske ali z minimalističnimi dodatki v metalik barvah in z živalskim reliefnim potiskom. Vse pa se dvigajo nad množico v debelejših belih podplatih. Vrnile so se retro superge z narezljanim podplatom v različnih živih barvah, ki na supergi ustvarjajo drzna nasprotja. To sezono pa so nekatere modne superge še posebej šik, saj zaradi svojih elegantnih oblik in materialov podirajo mejnike med športno in elegantno obutvijo. Superge v sijočih metalik odtenkih zlate in srebrne ter v posebnih teksturah bodo čudovito popestrile tudi uglajen večerni stajling. V toplejših dneh pa bodo s tvojimi nogami dihale superge v lahkotnejših materialih in teksturah z luknjicami. Seveda modni svet ni pozabil na praktične in trendi slip-on superge, ki jih krasijo sijoče metalik barve, razni potiski in vse od usnjenih pa do platnenih materialov.






Številčna izbira superg pa to sezono posebej navdušuje v Massu, kjer z vsemi trendi modeli na policah ne dopuščajo možnosti, da ne bi našla pravih superg zase. 

prejšnji članek
Napake pri negi kože
Lepotičenje
Napake pri negi kože
naslednji članek
Šokirala z novim tatujem!
Obsedena!
Šokirala z novim tatujem!
Preberite tudi