sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Krajša frizura za spopad s poletno vročino

14. 5. 2016; 06.00
Avtor: M.M.
Taylor-Swift-Haircut
Preveri ali ti bo kratka pričeska pristajala

Se spogleduješ z idejo, da bi si skrajšala lase? Kratka pričeska je lahko v vročih poletnih dneh zelo praktična, hkrati pa je videti zelo modno in šik. A ni za vsakogar. Preveri, če bi ti kratka frizura pristajala.

Tip las

Če so tvoji lasje po naravi skodrani in muhasti, potem boš imela s kratko frizuro samo še več dela, kot ga imaš sedaj. Vsak dan boš porabila vsaj pol ure, da oblikuješ frizuro, sicer boš delovala povsem neurejeno.

Oblika obraza

Kratka frizura, podobno kot frfru, tvoj obraz naredi večji in bolj okrogel. Zato ti bo pristajala samo, če imaš ozek in podolgovat obraz ter čeljust pod primernim kotom. In kako to preveriš?
Preprosto - pod brado vodoravno postavi svinčnik, pod uho pa navpično, vzdolž obraza postavi ravnilo in preveri, kje se srečata. Če odmeriš razdaljo, manjšo od 5.5 cm, potem boš s kratko pričesko videti čudovito.

Dolžina vratu in oblika ramen

Kratka frizura super pristaja na dolg vrat in lepa, ne preveč koščena ramena. Če pa imaš široka ramena in kratek vrat, potem svoje pomanjkljivosti raje skrij z dolgim slapom las.

Poleg vsega tega pa ne pozabi, da je zelo pomembno tudi, kako hitro ti rastejo lasje. Fino je, če ti lasje hitro zrastejo za primer, če se kratke pričeske naveličaš ali ne bo izpadla tako, kot si si želela. Če pa si ena tistih nesrečnic, ki celo leto čakajo na tisti en dodaten centimeter, potem se nikar preveč ne postrizi, saj boš za vse življenje obtičala s kratko frizuro.

prejšnji članek
Nov selfie prikupnega para
Obsedena!
Nov selfie prikupnega para
naslednji članek
Napet finale Evrovizijskega tekmovanja!
Obsedena!
Napet finale Evrovizijskega tekmovanja!
Preberite tudi