Jure Ličen s Sofio
Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Napet finale Evrovizijskega tekmovanja!

14. 5. 2016; 05.00
Avtor: M.M.
stage_1
Kdo se v današnjem finalu bori za zmago?

Danes zvečer nas čaka finalni večer letošnje Evrovizije. Na njem bo kot gost nastopil celo Justin Timberlake! Najstnica je velika oboževalka Evrovizije in finale že nestrpno pričakuje. Ga tudi ti nameravaš spremljati?

V finalu bo na velikem odru v Stockholmu svoje pesmi predstavilo kar 26 držav. Kot avtomatsko uvrščene bomo prvič slišali pesmi velikih petih, Francije, Nemčije, Italije, Velike Britanije in Španije, poleg njih pa so se v finale uvrstili še predstavniki Latvije, Gruzije, Bolgarije, Avstralije, Ukrajine, Srbije, Poljske, Izraela, Litve, Belgije, Azerbaijana, Rusije, Nizozemske, Madžarske, Hrvaške, Avstrije, Armenije, Češke republike, Cipra in Malte.

Letošnji izbor za pesem Evrovizije pa bo nekaj prav posebnega tudi zato, ker bo kot gost ekskluzivno nastopil tudi veliki Hollywoodski zvezdnik Justin Timberlake s pesmijo "Can't stop the feeling". 

Veliki finale se bo letos v živo prenašal tudi na uradnem evrovizijskem YouTube kanalu, ki je pred kratkim presegel milijon uporabnikov.

Kdo pa je tvoj favorit?

prejšnji članek
Krajša frizura za spopad s poletno vročino
Lepotičenje
Krajša frizura za spopad s poletno vročino
naslednji članek
Razgaljen trebušček je nov dekolte
Lepotičenje
Razgaljen trebušček je nov dekolte
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija