Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Obožujemo ta lak za nohte

15. 9. 2016; 11.00
Avtor: K.M.
lakigoldne
Želela si ga boš.

Z laki za nohte so vedno takšne težave. Se lahko strinjaš s tem? Same težko najdemo tistega popolnega, ki se ne bi krušil, pokal, hkrati pa bi bil tudi zelo intenziven in bi včasih zadostoval že samo ena plast. No, vse do danes, ko smo našle popoln lak za nohte. 

Govorimo o lakih Golden Rose, ki jih proizvaja podjetje Erkul Cosmetics, v svetovnem merilu pa so si že oblikovali visok status, saj jo ljubiteljice trendovske kozmetike že uvrščajo med svoje najljubše lepotilne znamke. Znamka je znana predvsem po tem, da spada med 5 vodilnih proizvajalcev lakov za nohte na svetu. Tako recimo ponujajo deset različnih linij lakov za nohte - od mat, svetlečih do hitro sušečih v neskončno bogati paleti več kot stotih modnih odtenkov. Brez skrbi, naziva 'popoln lak' pa izbranemu nismo dali zgolj zaradi kvalitete, ampak tudi zaradi neverjetne dostopnosti. 



Navdušila nas je njihova linija ''Rich Color'' oziroma bogate barve lakov, ki ponujajo neverjetno intenzivnost, hkrati pa so obstojni več dni, tudi če ob uporabi ne uporabiš podlaka, nadlaka, ali drugega preparata, kljub temu, da lahko tudi te najdeš v liniji Golden Rose. Za nas jih je preizkusilo dekle, ki se ne mara lakirati, saj mora že po manj kot 24 urah ene barve, le-to že odstraniti, saj ji lak popoka, ali pa se odkruši. Z dnevno uporabo odstranjevalca laka za nohte, pa so je le-te že pošteno uničila. 

No, pri liniji Rich Color je zgodba popolnoma drugačna. Uporabila je rdeči lak in je za popolno intenzivnost potrebovala zgolj en nanos, barva pa je bila resnično močna rdeča. K temu pa zagotovo pripomore tudi Maxi, oziroma velika krtačka za nanašanje. Lak se je brez težav obdržal od nedelje dopoldne, do srede popoldne, kljub temu, da si je v tem času kar dvakrat umila lase, hkrati pa je tudi pomivala posodo. Zakaj je zdržal le do srede? Ker si je naša uporabnica zaželela nove barve! 



Menimo, da je to resnično popoln lak za nohte, saj združuje kvaliteto, obstojnost in cenovno dostopnost. Hkrati pa menimo, da zagotovo ne boš razočarana. 



prejšnji članek
Ne boš verjela, kaj oče zahteva od nje
Obsedena!
Ne boš verjela, kaj oče zahteva od nje
naslednji članek
Presenetil z novo pesmijo
Obsedena!
Presenetil z novo pesmijo
Preberite tudi