evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kako se obleči, če je tvoja postava hruškasta?

31. 8. 2016; 11.50
Avtor: K.M.
hruska

Obleka v obliki črke A.

Brez panike, si zelo zapeljiva!

Vemo, da se ti v trgovini z oblačili velikokrat pripeti, da ti je nek kos oblačila noro všeč, a kaj, ko ga daš nase, nikakor ne stoji tako, kot je stal na lutki, fotografiji ... Brez panike! Resnično. Postave so zelo različne, podobno pa je tudi z oblačili, ne more vsak kos pristajati vsakemu dekletu. Odkriti pa moraš tiste, ki pristajajo tvoji postavi. Tokrat bomo razveselili tiste, ki imate hruškasto!

Hruškasta postava je ravno to, kar si prestavljaš. Postava, ki je zgoraj ožja, morda malce večje prsi in pa široki boki. Podobno kot hruška. Vendar je tudi ta postava zelo zapeljiva, le pravilno se moraš obleči. 

1. Fokus usmeri v zgornji del svojega telesa. Oprijeti topi, srajce z gumbi in v izrezi, barviti zgornji deli in bolj umirjeni spodnji deli ...
2. Uporabljaj dodatke na vratu. Obleke in srajce z raznimi kamenčki ali neti pogled usmerijo v zgornji del telesa. Seveda so priporočene tudi modne maxi ogrlice. 
3. Obleke v obliki črke A. Takšna obleka je zgoraj oprijeta, spodaj pa prosto, oziroma široko pade čez tvoje boke in zadnjico ter oba dela tudi vizualno zmanjša. 
4. Izogibaj se dodatkom na hlačah in krilih. Kot so recimo zabavni žebi na zadnjici, vzorci, kratke hlače z vzorci ... Spodnji deli naj bodo čim bolj umirjeni. Vse lahko nadoknadiš z zgornjim delom!

Bodi ponosna na svoje telo!


prejšnji članek
Si predstavljaš, da te na svoj koncert popelje kar ona sama?
Obsedena!
Si predstavljaš, da te na svoj koncert popelje kar ona sama?
naslednji članek
Se obeta bratsko sodelovanje
Obsedena!
Se obeta bratsko sodelovanje
Preberite tudi