boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Le kaj skriva v svoji torbici?

1. 7. 2016; 07.00
Avtor: Manca
61287941
Tokrat smo pokukali v torbo Katje Mihelčič.

Najlepši šolski spomin:
V 8.r. OŠ se je naš celotni razred odločil, da prvič skupinsko »špricamo« uro geografije. Ker nas učiteljica ni našla v razredu, nas je začela iskati po celotni šoli. Najprej smo se ji skrivali iz nadstropja v nadstropje in iz enega WC-ja v drugega. Ko pa nam je v šoli zmanjkalo skrivališč smo se skrili, kar v grmovja pri šoli. Ker so nas učenci drugih razredov zatožili, je učiteljica ugotovila, da se skrivamo zunaj. Zato se je postavila pred šolo in se jezila nad nami. Mi smo vse to poslušali in opazovali, skriti v grmovjih in se ob tem neverjetno nasmejali.

Knjiga Čarovnija življenja:
Knjiga je napisana z namenom, da ljudi seznanim s tem, da sami krojijo svoje življenje in so odgovorni zanj. V knjigi sem sebe in svoje življenje popolnoma razgalila. To pa z namenom, da razložim duhovne resnice, do katerih sem prišla skozi svoje življenjske lekcije. Preko primerov iz svojega življenja sem razložila, kako je pozitiven in ljubeč odnos do sebe ključnega pomena, za ljubeče in mirno življenje.

Čarobna energija:


Čarobna energija je atelje osebnega in duhovnega napredka v katerem delujeva skupaj z mami. Mami je ustanoviteljica, jaz pa sem si ji pridružila kasneje z duhovno šolo za mlade. Vsaka torej deluje na svojem področju; mami večinoma dela z malo starejšimi, jaz z mladostniki. Seveda večkrat tudi združiva moči in prirediva kakšne skupinske dogodke in dejavnosti.

Stvari v torbi:
dežnik: V tem nepredvidljivem vremenu je dobro biti pripravljen ;)
šminka, dezodorant, parfum, pilica za nohte: Obvezne ženske potrebščine.
intuitivne karte: Vedno jih nosim s seboj, saj so obvezen pripomoček pri delu, ki ga opravljam. Kdaj pa kdaj jih uporabim tudi pri kakšnem nasvetu prijateljem.
kristali: Obožujem različne vrste kristalov. Veliko jih imam v svoji sobi in pa tudi na delovnem mestu. Zato jih nekaj tudi v torbici ne sme manjkati.


krema za roke: Že od osnovne šole dalje je krema nujen pripomoček v torbici, saj so moje roke hitro suhe in razpokane.
krtača za lase: Da ne hodim naokoli razkuštrana ;)
denarnica: Seveda nepogrešljiva.

Moj modni slog je… Preprost in eleganten.
Najljubši kos oblačila… Oblekice, saj se v njih počutim ženstveno.
V moji torbi za prosti čas se nahajajo… Šminka, parfum, dezodorant, pilica za nohte, krtača za lase, denarnica, intuitivne karte in kristali.


Moja šolska torba ni zdržala brez… Zvezki, pisala in kreme za roke :)
Tvoje sporočilo našim bralcem: Sami ste kreatorji svojega življenja. Zavedajte se, da ste popolni. Vsak na svoj način. Ta popolnost se nahaja v vaši edinstvenosti. Zato se ne primerjajte z drugimi, verjemite vase in pogumno hodite svojo pot. Želim vam veliko prijetnih, ljubečih, mirnih in sončnih dni.

prejšnji članek
Zaslužil je desetine milijonov
Obsedena!
Zaslužil je desetine milijonov
naslednji članek
Je vse skupaj samo prevara?
Obsedena!
Je vse skupaj samo prevara?
Preberite tudi