sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Najbolj modna na potovanjih

15. 10. 2016; 11.20
Avtor: K.M.
potovanje2
S temi kovčki - vedno!

Za nekatere izmed vas potovanje pomeni posebno vrsto ugodja. Druge v potovanjih najbolj uživate in z njimi raziskujete svoj pogum in radovednost. Spet tretjim pa potovanja - predvsem tista z letali - predstavljajo posebno obliko stresa. Ta stres pa je treba čim bolj zmanjšati, saj boš le tako lahko do potankosti uživala v raziskovanju najbolj skritih kotičkov na svetu. 



Za to se dnevno trudi podjetje Rimowa z več kot 100 - letno tradicijo. Za njihove stranke so kovčki postali sinonim za potovanja – nekaj zahtevnega, navdihnjenega in strastnega. Tak sloves pa si morajo zaslužiti vsak dan znova. Rimowa  se zaveda stalnosti sprememb. Svet postaja vedno manjši, potovanja se spreminjajo, s tem pa tudi potrebe potnikov. Vseeno pa ostajajo vrednote, ki so za podjetje Rimowa vedno enake. Te so DNK njihove blagovne znamke in prevevajo vsak njihov korak. Navdih, odličnost in pionirski duh je tisto, s čimer se lahko zahvalijo za edinstven položaj v navdušujočem svetu potovanj in odkritij. Stalno sledijo prihodnosti ter premikajo meje na vsakem koraku in to zgolj zato, da bi svojim uporabnikom zagotovili udobna potovanja. Ena od najnovejših inovacij je sistem Rimowa Electronic Tag, na katerega je podjetje sicer že opozorilo. Z velikim veseljem pa novost predstavljajo še enkrat, tukaj je namreč poletje in z njim povezana številna potovanja.



Za tebe, saj želiš potovati udobno - tu je inovacija, ki potnikom omogoča, da svoj kovček “Smart Bag” udobno prijavijo kar od doma; nato pa ga v nekaj sekundah oddajo na letališču.
Sistem Rimowa Electronic Tag pri tem uporablja digitalno tehnologijo, ki je vgrajena neposredno v izbrane modele kovčkov. Nov sistem nadomešča dosedanje papirnate obeske z digitalno podatkovno enoto, vgrajeno v kovček. Tam shranjeni digitalni podatki o prtljagi so enaki kot na dosedanjih papirnatih obeskih in ravno zaradi tega je prehod iz analogne na digitalno tehnologijo čisto preprost. Enako velja za uporabo: poleg digitalnega vstopnega potrdila bodo potniki od svoje letalske družbe v prihodnje dobili tudi digitalne podatke o prtljagi za svoj rezerviran let. Te potem preko pametnega telefona z enim klikom pošljejo v svoj kos prtljage, opremljen s sistemom Rimowa Electronic Tag. Prenos traja le nekaj trenutkov, nato se podatki o prtljagi pokažejo na podatkovni enoti. Zdaj lahko prijavljeni pametni kovček potniki v nekaj sekundah oddajo na delno ali v celoti avtomatiziranih postajah za oddajo prtljage na letališču.

Tvoje potovanje bo tako vsaj malce lažje.

prejšnji članek
Miley Cyrus je na prireditev prišla z Liamom!
Obsedena!
Miley Cyrus je na prireditev prišla z Liamom!
naslednji članek
Obleka iz jeansa?
Lepotičenje
Obleka iz jeansa?
Preberite tudi