evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Miley Cyrus je na prireditev prišla z Liamom!

15. 10. 2016; 11.40
Avtor: K.M.
mileyliam2
Pevka in igralec sta si privoščila pravi zmenek.

Po tem, ko je postalo uradno, da sta Miley Cyrus in Liam Hemsworth ponovno postala par, prve skupne fotografije so nastale za lanskoletne novoletne praznike v Avstraliji, pa je parček le redko opažen skupaj. Predvsem kar se tiče uradnih družbenih prireditev. Tokrat pa si je parček privoščil pravi zmenek.

Miley in Liam sta se namreč skupaj odpravila na prireditev Moč žensk, revije Variety. Hkrati je šlo tudi za zabavo sveže naslovnice iste revije, na kateri je seveda aktualna sodnica oddaje The Voice.
''Presrečna sem, ne samo zaradi dejstva, da ta dan delim z vsemi temi ženskami, ampak hrati zato, ker se čutim tako zelo srečno. Želim si, da vsi, ki ste se kdaj počutili drugačne, ali pa da nikamor ne spadate, to vzamete kot zmago in se ob tem zavedajte, da niste sami. Ljubezen želim poslati po celotnemu svetu, saj jo resnično potrebujemo,'' je v svojem govoru razkrila priljubljena pevka. 

Miley in Liam sta večino večera preživela skupaj, z roko v roki in se na prireditvi predvsem zabavala. Z veseljem sta pozirala fotografom, delala selfije in vidno uživala. 

prejšnji članek
To je trenutno najbolj prodajana najstniška knjiga
Obsedena!
To je trenutno najbolj prodajana najstniška knjiga
naslednji članek
Najbolj modna na potovanjih
Lepotičenje
Najbolj modna na potovanjih
Preberite tudi