evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Top trend poletne obutve

3. 8. 2016; 11.54
Avtor: K.M.
rozice
Če imajo tvoji čevlji to, so zagotovo v vrhu poletne mode.

Si želiš kupiti nove čevlje, a ne veš, kakšne bi izbrala? Morda si že izbrala model, a barve nikakor ne moreš? V letošnjem poletju je zelo moden trend, ki se bo zagotovo obdržal tudi v jeseni. Če boš izbrala takšno obutev, zagotovo ne boš zgrešila ...

Barve imajo neprecenljivo moč, da popestrijo še najbolj turoben dan. Žive barve in cvetlice te lahko obdajo s pozitivno energijo še posebej, če jih na vsakem koraku nosiš s seboj. Cvetlice na oblačilih, obutvi in raznih dodatkih nikakor niso rezervirane le za pomladno prebujajoče modne trende, ampak so idealne tudi v vročih poletnih stajlingih. Poletje je v živahne in cvetlične vzorce obarvalo tudi modno obutev. Z raznolikimi barvnimi vzorci so posute tako japonke in sandali, kot tudi espadrile, sandali s polno peto in lahkotne superge.
K lahkotni beli obleki ali preprosti kombinaciji kratkih hlač in majice obuj letos izjemno trendi sandale s polno peto iz naravnih materialov ter potiskane s cvetličnim vzorcem, ki bodo stajlingu dodale živahno piko na i. V sandalih z barvnim vzorcem bodo tvoje noge igrivo izstopale, tropske rože na japonkah pa bodo poživile že tako s soncem obsijan izlet na plažo. 

Že imaš svojo obutev s cvetlicami?

prejšnji članek
S to pričesko boš kraljica poletja
Lepotičenje
S to pričesko boš kraljica poletja
naslednji članek
Sta si s sestro res tako zelo podobni?
Obsedena!
Sta si s sestro res tako zelo podobni?
Preberite tudi