oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Idealni make-up za vse priložnosti

13. 10. 2016; 10.23
Avtor: K.M.
bbkrema3
To je rešitev zate!

Najbolj priljubljena make-up rešitev mnogih žensk, BB kreme, so odlična rešitev za poudarjanje lepote polti ter zaščito zdravja in mladosti kože. Poleg tega, da omogočajo prekrivanje nepravilnosti in poenotenje polti, BB kreme vsebujejo tudi zaščitni faktor ter obilico antioksidantov, ki delujejo proti prezgodnjim znakom staranja kože.

Organsko sadje je zaradi bogastva antioksidantov, vitaminov in mineralov že od nekdaj poznano kot vir zdravja in vitalnosti za naše telo, a njegova moč je izjemno pomemba tudi za lepoto naše kože. Laboratorij NUXE je prepoznal moč organskega sadja in jo pretočil v slastno sadno Bio-Beautè by NUXE nego, ki je dobila svoj prvi best-seller, svilnato BB kremo.

Svilnata BB krema – poslastica za tvojo kožo

Bio Beauté® svilena BB krema v enem samem koraku navlaži in poenoti ten kože ter jo naredi izjemno bleščečo.

Bio-Beauté® by NUXE Svilnata BB krema, prva organska BB krema v lekarnah, je namenjena vsem tipom kože, tudi najbolj občutljivi! Vsebuje kar 99% izbranih nežnih naravnih sestavin brez silikonov, mineralnih olj in konzervansov, ki naredijo kožo mehko in svilnato preko celega dne. Laboratorij Nuxe je izbral sočni sadež, ki simbolizira popolno, svežo, svilnato in sijočo kožo - bio breskev – za kožo mehko kot breskev.

Izvleček organske breskve vlaži in mehča kožo, medtem ko jo izvlečki organske borovnice in belega čaja ščitijo pred zunanjimi dejavniki in zmanjšujejo rdečico ter hiperpigmentacijo. Zaščito pred UV sevanjem (ZF 8) omogočajo mineralni filtri, za prekrivanje, poenotenje tena ter matiranje, pa so zadolženi naravni mineralni pigmenti in pudri.

prejšnji članek
V Slovenijo prihaja kolekcija sester Jenner
Lepotičenje
V Slovenijo prihaja kolekcija sester Jenner
naslednji članek
Nekaj novega za oboževalce super hrane
Moj life
Nekaj novega za oboževalce super hrane
Preberite tudi