sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Lepota iz hladilnika

15. 10. 2017; 02.00
Avtor: KŠ
obraz, maska, nega

foto: Profimedia

Namesto da žepnino zapravljaš za drage nege in kozmetične salone, si tokrat pravo razvajanje privošči doma. Kako? Čisto preprosto je!


1. KAMILIČNA MASKA
Nekaj žličk posušenih kamilic prelij z vročo vodo. Nato počakaj, da para nekoliko izgine, obraz si ovij z brisačo in se skloni nad paro. Tvoje pore se bodo odprle, kar naenkrat pa boš začutila božanski občutek gladke kože.
2. MASKA IZ HRUŠK IN KUMAR
Hruške in kumare imajo ogromno vitaminov in sadno kislino, ki učinkuje očiščevalno, a hkrati dovolj blago, da kožo pomirja. Potrebuješ eno hruško, pol kumare in 2 žlici olivnega olja. Hruško in kumaro nareži in zmiksaj v mešalniku, nato dodaj še olje. Da bo tvoja koža kar najbolj žareča in gladka, masko pusti na njej vsaj 20 minut.
3. MASKA S KVASOM
Ne pozabi tudi na kvas. Dve žlički kvasa, tri žličke navadnega jogurta in malo olivnega olja. Naredi zmes in si jo nanesi na obraz. Maska ti bo še posebej odgovarjala, če imaš suho kožo.
4. MASKA IZ POMARANČ IN MLEKA
Vzemi srednje veliko pomarančo in jo ožemi ter njen sok pomešaj z dvema žlicama mleka. Nanesi na obraz in dekolte ter pusti učinkovati vsaj od 20 do 30 minut. Na koncu umij z mlačno vodo.

prejšnji članek
Miley Cyrus izdala, zakaj bo Liam jezen
Obsedena!
Miley Cyrus izdala, zakaj bo Liam jezen
naslednji članek
Imaš fanta z neta?
Moj life
Imaš fanta z neta?
Preberite tudi