sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Obvezna obutev za jesenske vremenske izzive

27. 10. 2017; 02.00
Avtor: K.M.
Ara -9973
Vsaka ženska je rada urejena, vendar nas jesensko vreme lahko hitro preseneti. Zato smo za vas naredili izbor obutve, ki vas reši vsake modne zadrege, pripravljene pa boste na vse vremenske razmere in v jesen zakorakale modno in predvsem udobno.

Nizki gležnjarji za deževne dni

Naj dež ne bo ovira. Kombinirajte Arine usnjene gležnjarje na elegantnejše hlače ali preprosto na jeans in videz stilirajte z brezčasnim bež trenč plaščkom. Pogumno stopite preko vsake jesenske luže. Najbolj drzne jih pa obujte na daljše plisirano krilo.

Klasični črni športni copati

Letošnja modna zapoved je – športna, vedno in povsod. Da bo korak lahkoten in udoben, na vašo dnevno izbiro oblačil brez obotavljanja obujte klasične športne copate. Logotip priznane blagovne znamke Ara, bo videz dvignil na novo raven.

Brezčasna eleganca

Črna ne gre nikoli iz mode, klasični model ženske obutve pa na policah trgovin kraljuje že vrsto let – zakaj jim ne bi torej privoščili mesta tudi v vaši omari? Število modnih kombinacij je neskončno. Arine salonarje obujte ob lepšem vremenu in se pokažite v vsem svojem sijaju. Naj oblika čevlja ne zavede na prvi pogled – letos so najbolj modni ravno klasični modeli, kot bi jih ukradli iz mamine omare.

prejšnji članek
Še en velik uspeh slovenskega mladinskega filma
Obsedena!
Še en velik uspeh slovenskega mladinskega filma
naslednji članek
Transformiraj svoje trepalnice
Lepotičenje
Transformiraj svoje trepalnice
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska