petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Poskrbi za urejene roke!

25. 3. 2018; 01.00
Avtor: Tina/Revija Top!
leperoke
Kakšne so tvoje?

Urejene in lepo negovane ali imaš suho kožo in pogrizene nohte? Ne glede na to, kako skrbiš za svoj videz, je dejstvo, da moraš imeti urejene tudi roke, drugače se trudiš zaman. Kako?


NAJPREJ ... 
Ker je koža na rokah tanka, je treba zanjo skrbeti zelo vestno. Sploh v zimskih dneh, ko zunaj neusmiljeno piha in ko pritiska mraz, se zelo pozna, če ne skrbiš za roke. Zato naj bo tvoja stalna spremljevalka krema za roke. Le z dobro zaščito boš poskrbela, da tvoje roke že čez nekaj let ne bodo zgubane in videti precej starejše, kot so v resnici.
... POTEM 
Negovanje s kremo je torej osnovna nega, lahko pa se poigraš tudi z manikiro. Če imaš smisel in predvsem znanje, lahko manikiro opraviš kar sama doma ali pa za tvoje nohte poskrbi manikerka v kakem salonu, kjer je manikira lahko na voljo že po zelo dostopni ceni. Po piljenju in oblikovanju je čas za igranje z laki, ki naj bodo v sivih dneh čim bolj pisani!

Zakaj pa ne?

Če se ne ustrašiš novih izzivov v življenju, je morda zate primeren tudi tečaj manikire, kjer se boš te spretnosti naučila do popolnosti. Znanje lahko nato uporabiš tako na svojih nohtih kot na nohtih svojih prijateljic!

prejšnji članek
Shawn Mendes najbolj priljubljeni glasbenik
Obsedena!
Shawn Mendes najbolj priljubljeni glasbenik
naslednji članek
Če si po horoskop to, boš vedno ravnala pravilno
Moj life
Če si po horoskop to, boš vedno ravnala pravilno
Preberite tudi