sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Za strastne poljube na slovenski praznik ljubezni

2. 3. 2018; 01.17
Avtor: K.M.
Labellino poljub
Naj bo poljub strasten, popoln in takšen, ki si ga boš zagotovo zapomnila.

Gregorjevo po starem ljudskem izročilu velja za dan, ko se ptički ženijo in pojejo posebej glasno, dan, ki napoveduje prihod pomladi in svetlejših dni. Letos pa ta vznemirljiv čas v letu prinaša tudi nov okus izjemno priljubljenih in trendi balzamov za ustnice, z njim pa bo poljub takšen, kakršen mora biti. 

Marčevski dnevi namreč prinašajo že šesti in najstrastnejši okus trendi balzamov Labellino z okusom po lubenici in granatnem jabolku.

Ljubezen in lubenica imata veliko skupnega Obe potrebujeta za rast toploto in ne marata mrzlih noči. Obe sta sočni, eksotični in nas navdajata z užitkom. Nikoli ne gresta iz mode in nikoli ju ni preveč. Sta popolna kombinacija, ki se letos združuje v času slovenskega dneva zaljubljencev!

Starodavna veda feng šuj svetuje, da v stanovanje namestite ptičji parček, če želite v svoje življenje priklicati ljubezen. Poskusiti vsekakor ni greh.

Gregorjevi poljubi bodo letos še posebej vroči

Zapeljiv pomladni balzam Labellino Pink Watermelon & Pomegranate z okusom po lubenici in granatnem jabolku ima vse, kar imajo Labellino balzami pred njim. So igrivi, trendi, mladostni, živahnih barv in praktični za uporabo. Le zavrtite jih, potegnete sem in tja po ustnicah in že so te bogatejše za občutek izdatne nege in mehkobe. Za seboj pa puščajo privlačne okuse, zaradi katerih bi jih najraje kar pojedli.

Balzam za ustnice Labellino Pink Watermelon & Pomegranate


Nov član družine Labellino, balzam za ustnice Labellino Pink Watermelon & Pomegranate, navdušuje z bogato in preverjeno Labello nego, igrivo in praktično embalažo ter eksotičnim okusom po lubenici in granatnem jabolku.

prejšnji članek
Dobrodelna Nika Zorjan
Obsedena!
Dobrodelna Nika Zorjan
naslednji članek
Popestri si letošnjo pomlad
Moj life
Popestri si letošnjo pomlad
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija